Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831811
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μιας και έχω δοκιμάσει αποκλειστικά αυταρχικό πρόγραμμα στο συγκεκριμένο studio, είπα να δω πόσο καλά είναι όλα τα αστέρια της Άντζελας. Και πιστεύω πως έκανα το 4/4.
Τη Μαρίνα δεν την είχα ξαναδοκιμάσει. Την έβλεπα επανειλημμένα στις φωτογραφίες του site και είχα μια άποψη. Όμως καμία κριτική ή αναφορά για αυταρχικό. Έτσι ήμουν διστακτικός.
Σήμερα το πρωί είχε πρωινή βάρδια, με βόλευε και το αποφάσισα. Πριν περιγράψω τα ουσιώδη να κάνω μια παρένθεση, μάλλον δύο.
Πρώτον, η υπηρεσία (μια ηλικιωμένη κυρία με γυαλιά) είναι από τις ευγενέστερες παρουσίες σε studio. Εξυπηρετική, πρόθυμη, και κυρίως υπομονετική. Την έπαιρναν τηλ και ζητούσαν τα απίστευτα! Άκουγα και εγώ λίγα από τις στιχομυθίες. Αλλά δεν άντεξε η καημένη, βγήκε ελαφρώς αγανακτισμένη και μου λέει: «Παίρνει τώρα ένας και ζητά να του βάλω το τηλ στο δωμάτιο για να ακούει την κοπέλα να πηδιέται…» !! Ή να του κάνει περιγραφή από το τηλ… Ότι ναναι…
Δεύτερον, η εγκαινίαση 2ου dungeon room είναι καθοριστικής σημασίας. Πέρασα και το είδα το δωμ 3. Μιλάμε για ολόκληρη βιτρίνα με ότι παιχνίδια θες μέσα ολοκαίνουργια. Κίνηση ματ από μεριάς Άντζελας χωρίς διάθεση κολακείας. Βλέπεις ποια studio δε λυπούνται να επενδύσουν και είναι συνεχώς up-to-date. Αυτό ωφελεί όχι μόνο τους λάτρεις του αυταρχικού (που καμιά φορά είναι αναγκασμένοι να περιμένουν ½ ή και 1 ώρα αναμονή για να αδειάσει το δωμάτιο 4), αλλά και όλους τους υπόλοιπους πελάτες γιατί και οι κοπέλες θα διαχειρίζονται καλύτερα το χρόνο τους με βάση και τα προγράμματα των πελατών τους, εφόσον αποσυμφορίζεται η κίνηση στο dungeon room. Μπορώ να πω πως μου άρεσε περισσότερο το δωμ 3 και έχει κανονικό μπάνιο που φαίνεται σαν δωμάτιο ξεχωριστό.
Στην ουσία τώρα…
Η Μαρίνα είναι με μια λέξη ΧΥΜΩΔΗΣ κοπέλα. Την είδα να κατεβαίνει τη σκάλα και εντυπωσιάστηκα.. πανύψηλη (καλά με τα τακούνια είναι πιο ψηλή και από μένα που είμαι 1,90cm), μεστωμένα πόδια, δυνατούς μηρούς, και απίστευτη κωλάρα που σχεδόν χορεύει σάμπα στο περπάτημα… ωραίο και μεγάλο στήθος (το οποίο εν συνεχεία γεύτηκα όπως το παιδί στο βάζο με το γλυκό), μελαχρινή με μαλλί φουσκωτό ως την πλάτη σχεδόν… και πολύ πρόστυχο προσωπάκι γεμάτο υποσχέσεις…
Δεν περίμενα πολύ.
Η Μαρίνα ήρθε φορώντας απλά το στριγκάκι και το σουτιέν της, στάθηκε μπροστά μου και απόλαυσα το θέαμα του ατέλειωτου κορμιού της. Πάνω κάτω με ρώτησε τι ακριβώς ήθελα, ετοίμασε τα απαραίτητα και αρχίσαμε. Πρώτα απ’όλα αφού μου έβαλε το κολάρο με την αλυσίδα, με έριξε στα πόδια της και άρχισα να γλείφω τις μυώδεις γάμπες της… Δεν μπόρεσα να τις χορτάσω γιατί με τράβηξε απότομα και μου έδωσε 2 δυνατά χαστούκια. Λιγάκι αιφνιδιάστηκα γιατί δε μιλούσε και πολύ. Πλησίασε το πρόσωπό της στο δικό μου και με έφτυσε δυνατά, πασαλείβοντας τα σάλια της στο πρόσωπό μου (αυτό το έκανε συνέχεια, με είχε γεμίσει στα φτυσίδια!). Μου γύρισε την πλάτη της και έβγαλε το μικρό στριγκάκι που φορούσε…. σκύβοντας αργά πάνω στον πάγκο και ανοίγοντας την κωλάρα της.. Ε αυτό ήταν υπερθέαμα, ήταν ο πιο αρμονικά κυκλικός κώλος που είχα δει.. Έπεσα με τα μούτρα και έχωσα κατευθείαν τη γλώσσα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της… ενώ αυτή ψιλοβογγούσε και τραβούσε το κεφάλι μου με την αλυσίδα ώστε να μην παίρνω ανάσα. Γύρισε απότομα ανάσκελα για να απολαύσω το θέαμα της μουνάρας της! Μεγάλα χείλη και κλειτορίδα για γλείψιμο. Πότε έγλειφα το ένα ή το άλλο και είχα ζαλιστεί. Μετά ξανάρχισα να της γλείφω τα πόδια τελείως αποπροσανατολισμένος. Άρχισε να με πατάει στο πρόσωπο με τις πατουσάρες της και να τις τρίβει δυνατά εκεί, ενώ μου έχωνε τα μεγάλα δάχτυλα στο στόμα μου χωρίς να πάψει να με τραβά από την αλυσίδα. Σηκώθηκε, μ’έβαλε να ξαπλώσω κατάχαμα και μου έκανε ένα δυνατό facesitting αλλά κάποιων δευτερολέπτων. Είχε ξαναφορέσει τις γόβες της και με κοιτούσε όρθια όπως ήταν πανύψηλη και εγώ κατάχαμα στα πόδια της… ξεκίνησε να με πατάει και ένιωθα το τακούνι να μπήγεται στο σώμα μου. Έβγαλε τις γόβες και ανέβηκε με όλο το βάρος της στο στήθος μου..(ενδείκνυται για άτομα με αντοχή στο trampling) αλλά δεν άντεξα και πολύ.. με πάτησε κατεβαίνοντας δυνατά στο πρόσωπο και ένιωσα το κρύο πάτωμα στα μάγουλα μου…
Φόρεσε με αργές κινήσεις το strapon και το κάρφωσε στο στόμα μου για λίγη ώρα βογκώντας ελαφρά.. Μου έριξε μερικές δυνατές σφαλιάρες ενώ δεν έπαψε ποτέ να φτύνει και να τα πασαλείβει σε όλο μου το πρόσωπο! Με πήγε σέρνοντας μέχρι το κρεβάτι και με έστησε στα 4. Μου έβαλε κωλοδάχτυλο με προφυλακτικό (και ομολογώ αιφνιδιάστηκα λιγάκι με το νύχι της, αλλά αμέσως ήταν πιο προσεχτική). Έχωσε δυο δάχτυλα και με γάμησε δυνατά έτσι λίγη ώρα αλλά πίεζε δυνατά σαν να ήθελε να με πονέσει.. Άρπαξε το strapon σιγανά μου το έβαλε.. Ξέρει να δουλεύει το strapon και είναι δυνατή κοπέλα. Σε μια στιγμή στο καθρέπτη είδα πως είχε τεντώσει τελείως σε ευθεία θέση το σώμα της (!) και είχε πέσει με όλο το βάρος της πάνω στον κώλο μου για μεγαλύτερη διείσδυση (φαίνονταν πως της αρέσουν αυτά τα παιχνίδια). Με γύρισε ανάσκελα και αποφασιστικά σήκωσε τα πόδια μου ως το ταβάνι ή μάλλον ως το κεφάλι του κρεβατιού. Με γαμούσε έτσι χωρίς να αφήνει τα πόδια μου, παρά το βάρος και την προσπάθεια έδειχνε αντοχή και με κοιτούσε πολύ πρόστυχα (ενώ δεν έπαυε να με φτύνει και να με πασαλείβει, πολύ μανία με αυτό). Μου σταύρωσε τα πόδια και μου τα κόλλησε στο πρόσωπο, με είχε κάνει κουβάρι και συνέχισε να σφυροκοπάει πιο γρήγορα. Με σήκωσε όρθιο και στήθηκα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και αυτή όρθια πίσω μου να με γαμάει και να κοιταζόμαστε στον καθρέπτη.
Νομίζω δεν άντεχα άλλο. Έπεσα με τα μούτρα στο γλείψιμο και όπου προλάβαινα, στις βυζάρες της, που όντως δεν τις περιέγραψα αλλά τι να πρωτογλείψεις σ’αυτή την πληθωρική κοπέλα, και μετά πάλι στο κώλο της. Με ξάπλωσε ανάσκελα κατάχαμα (!) και ξανακάθησε στο πρόσωπο μου. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης φιλούσα και έγλειφα όπου να’ναι, και έπαιζα τον πρησμένο πούτσο μου ξέφρενα, ενώ εκείνη έφτυνε μια το πρόσωπό μου και μια τον πούτσο μου όσο εγώ μαλακιζόμουν.
Σηκώθηκα στα γόνατα και της ζήτησα ποδομαλακία. Τον πήρε με τα πόδια της, και ένιωσα τη ράχη του ενός ποδιού και την πατούσα του άλλου να μαλακίζουν γρήγορα τον έτοιμο να εκραγεί πούτσο μου. Δεν άντεξα, της κράτησα τα πόδια και παίζοντας τον έχυσα όλους τους κεραυνούς πάνω στις γάμπες και στα πόδια της, ενώ αυτή τα πασάλειβε πάνω στ’αρχίδια μου με τα δαχτυλάκια της.
Πολύ καλή εμπειρία, διαφορετική από τις προηγούμενες. Η Μαρίνα μπορεί να μην έχει το kinky λεξιλόγιο και την τρέλα της Μπέτυς, ή την αντοχή και το ρυθμό της Σουζάνας στο strapon, ή ακόμα την άριστη τεχνική και το αρχοντικό στυλ της Άντζελας. Είναι όμως ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ που χαίρεσαι να εξερευνάς κάθε σπιθαμή του κορμιού της, σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τον αδόξαστο! Φαίνεται ότι κατέχει το αυταρχικό και το σώμα της έχει εκπληκτικές γραμμές σαν αγάλματος, σαν μια divine αφέντρα που ξέρει να σε υποτάσσει με τα σωματικά της προσόντα και με τις δυνάμεις της.
Δεν ξέρω αν βαριέστε τις κριτικές μου ή τις απολαμβάνετε ή σας γίνονται αποκρουστικές. Πιστεύω πως η εμπειρία ενός αυταρχικού προγράμματος αφήνει ένα διαφορετικό ίχνος στη μνήμη απ’ότι μια απλή συνεύρεση του 50άρικου. Γι’αυτό και επιμένω στις λεπτομέρειες. Και οπωσδήποτε οι συγκεκριμένες κοπέλες εκτός του ότι έχουν τη διάθεση - αλλά και λόγω χαρακτηριολογικού προφίλ πιστεύω - να ικανοποιήσουν ένα πελάτη λάτρη αυτού του προγράμματος… φαίνεται πως σίγουρα έχουν λάβει εκπαίδευση..
Από ποια άραγε ? (ο νοών νοείτω)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
535
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού