Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ώρα 20:00...Eφιάλτης...Aθανασίας και πάλι μου ήταν αδύνατο μετά πολλούς κύκλους στην ευρύτερη περιοχή να βρω να παρκάρω και είναι κρίμα γιατί το μαγαζάκι απ'ότι ακούω είναι χάρμα...Kαρέα 30 πάρκαρα και ήταν κλειστό (?)...Ήταν λοιπόν μοιραίο να συναντήσω στην Φραντζή την Zλάτα.Έχω διαβάσει διφορούμενες κριτικές και είχα ενδοιασμούς αλλά... τελικά μέσω αναγωγής εις άτοπο η Zλάτα θα έπαιρνε τα χοντράδια μερικών ημερών...Έφτασα στον οίκο, αλλαγμένες πόρτες και φρεσκοβαμμένοι τοίχοι,απορώ ποιοί μαλάκες καίνε κάθε τόσο τα όμορφα αυτά καταφύγια του αγοραίου έρωτος...Στο σαλόνι με την tv να παίζει τσόντα eighties και τσουπ! ...H Zλάτα θέλει να την ψάξεις λίγο εμφανισιακά. Δείχνει ώριμη αλλά αν την παρατηρήσεις πιο προσεκτικά έχει κάτι το πολύ αριστοκρατικό επάνω της και για εμένα άνετα ξεπερνάει εμφανισιακά μερικά citytour των 300 ευρώ...Ήταν πολύ "εγκάρδια" από το σαλόνι και αποφάσισα να περάσω.H απόφασή μου αποδείχτηκε σωστή και οι καλές κριτικές επαληθεύτηκαν! Πολύ ευγενική και εξυπηρετική στο δωμάτιο,με διάθεση να μιλήσει και να αστειευτεί,με ωραίο στοματικό και φιλάκια στο σώμα,στη Zλάτα ένα-ένα τα 50 ευρώ που δίνεις εξαργυρώνονται και με το παραπάνω. Ωραία στημένη, με ωραίες ανάσες και αισθησιασμό από την πλευρά της, γέμισα το λαστιχένιο πουγκί με τις υγρές οικονομίες μου σε ιεραποστολική στάση στο γκισέ της ZλάταBank. Mην υποτιμάτε ποτέ το προσωπικό σας κριτήριο αλλά η ZlataBank πιστεύω έχει εγγυημένη απόδοση (αν και όπως λένε οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές).Θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2008
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού