Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τέλος περασμένης εβδομάδος και ξανασυνάτησα τη Λάουρα!

Όπως αναφερουν κάποιοι παρακάτω όντως είναι sex machine και τρελό στανταράκι!

Σωματότυπος απλά φοβερός,δεν νομίζω ότι υστερεί κάπου. Μεγάλο χαμόγελο Δεν θα πλατιάσω όμως γιατί έχω αναφερθεί στην εμφάνισή της την περασμένη φορά! Σπασίκλας

Αυτό που διαπίστωσα και θέλω να επισημάνω είναι πως είδα μια ανοδική πορεία από πλευράς παροχής υπηρεσιών.Πράγμα που βρίσκω θετικότατο!Με θυμόταν ίσως,ποιος ξέρει? Χμμμ; Δεν το νομίζω βέβαια.Τα προκαταρκτικά χωρίς βιασύνη και διαρκή.Η πεολειχία της άψογη με περιποίηση της γύρω περιοχής και σε στέλνει σε άλλη διάσταση.Στο σεξ νομίζω ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά!Οι πρωτοβουλίες από μεριάς της δεν έλειπαν και οι εκπλήξεις στις αλλαγές των στάσεων ήταν άκρως ευχάριστες! Εμμμμ Η συμμετοχή της νομίζω αξίζει 10΄ όπως και η όλη συμπεριφορά της στο δωμάτιο!

Άσσος στο μανίκι της νομίζω αποτελεί το γεγονός ότι δεν βιάζεται και μπορείς να χαίρεσαι αυτή τη γυναίκα με την ησυχία σου!Μεγάλο χαμόγελο

Η συνάντηση κρίνεται άκρως άκρως επιτυ[χυμένη]! Στανταράκι δεν λες τίποτα! Χαμόγελο

Μόνο μελανό σημείο η κυρία επί της υποδοχής που είναι λίγο εκνευριστική κάθε φορά που πάω! Money Mouth

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού