Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 148 10
Sex Studio
223937
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στη Λαουρα μετα απο καιρο που την ειχα σταμπαρει. η υπηρεσια ευγενεστατη, μου ειπε τα προγραμματα και περιμενα την κοπελα αφου ηταν στο δωματιο. οταν ηρθε ειδα οτι και στις φωτογραφιες, μια πολυ ομορφη για ταγουστα μου γυναικα, με πολυ ωραιο σωμα.Πηρα απλο προγραμμα και περασα στο δωματιο ,το οποιο ηταν καθαρο και περιποιημενο.μετα απο 20 λεπτα περιπου ηρθε και η λαουρα αφου υπηρχε κι αλλος πελατης στο αλλο δωματιο. απο την αρχη ηταν φιλικοτατη και εσπασε τον παγο απο την αρχη. φιλια στο στηθος και στο λαιμο,σφαλιαρες στα κωλομερια ,μετα απο προτροπη της και γενικα ωραια προκαταρκτικα. Στοματικο βαθυ χωρις χερια , και πολυ καλη συμμετοχη της στο γαμησι. Καθ'ολη τη διαρκεια πρεπει να ηρθαν αλλοι δυο συναγωνιστες, αλλα αυτο δεν την εκανε να βιαστει και μου αφιερωσε το χρονο που μου αναλογουσε.Γενικα τιμησε τα λεφτα που πηρε. Αυτο ομως που με εκανε να γραψω μετα απο καιρο ηταν η συμπεριφορα της,η οποια σε εκανε να νομιζεις οτι την ξερεις απο καιρο. στο κομματι αυτο μου θυμισε τη Μονι. Στην σεξ.πραξη δεν γινεται συγκριση γιατι τη Μονι την εκλεινα για οση ωρα ηθελα,ενω εδω υπαρχει περιορισμος χρονου. Εγω παντως περασα πολυ καλα,και θα την επισκεφτω ξανα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού