Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271912
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μόνος στο σπίτι και ανηφορίζω προς τη Βριλλησού μιάς και ήξερα οτι θα είναι η Κλαούντια εκεί...Στις φώτο δείχνει όμορφη και λένε καλά λόγια για εκείνη οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω.Στο στούντιο μπαινόβγαιναν συνεχώς άτομα μιάς και απ`ότι κατάλαβα είχε βγεί μια παρέα για μπάτσελορ και έψαχναν κάτι καλό αλλά για καλή μου τύχη,προσπέρασαν και δε δοκίμασαν κι έτσι μπήκα πολύ γρήγορα στο δωμάτιο δίνοντας το αντίτιμο των 90 ευρώ(μετά απο παζάρι) για ελεύθερο στοματικό και 69.
Μετά απο κανένα δεκάλεπτο,ήρθε η οπτασία,χαμογελαστή,με τα όμορφα ματάκια της και με καλωσόρισε....Απο κοντά είναι πολύ καλύτερη απο τις φώτο πάντως...Ξεκινάει χαιδεύοντας με και φιλώντας με στο λαιμό...Πολύ σύντομα αρχίζει να με γλύφει παντού με την παιχνιδιάρικη γλωσσίτσα της...Γυρίζει απο πάνω μου και φυσικά δε χάνω την ευκαιρία να την γευτώ ....αφού γλύφουμε ο ένς τον άλλο με μανία για κανένα πεντάλεπτο,κάθομαι στο κρεβάτι και ανεβαίνει απο πάνω μου....ομολογώ οτι βλέποντας την,κρατιόμουν με το ζόρι να μη τελειώσω...Συνεχίζουμε στα 4 μετά απο απαίτηση της και καταλήγουμε να είμαι απο πάνω της να με αγκαλιάζει με δύναμη και να με φιλάει ώσπου ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα...
Ντύνεται χαλαρά και αφού με ευχαριστεί,μου λέει οτι θα φύγει αυτη την εβδομάδα και πως με περιμένει μόλις γυρίσει να ξαναπάω κάποια μέρα χωρίς πολύ κόσμο ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο...
Είναι μια γλυκύτατη παρουσία.....μια καυτή γυναίκα αλλά και μια πολύ καλή ψυχή....Εννοείται πως θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω...........

Οι βαθμολογίες είναι οι ανώτερες που μπορώ να βάλω αν και όλα τα βρήκα τέλεια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Υπηρεσίες
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια