Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155875
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη στη Μελίνα, για πρώτη φορά, μιας και από τις φωτογραφίες που έχει το site δεν μου αρέσουν οι φουσκωμένοι και με περίεργο σχήμα βύζοι που έχει φτιάξει. Παρόλα αυτά η κοπέλα είναι πολύ όμορφη στο πρόσωπο (της πάει πολύ η ξανθιά κοτσιδούλα που είχε) και έχει κατά τα άλλα καλοσχηματισμένο σώμα, με απαλή επιδερμίδα για χάδια και φιλιά...
Πήρα το πρόγραμμα με το μασάζ, και μετά το απαραίτητο ντουζάκι (πολύ κρρρύο το νερό), μπήκε και η νεαρά. Χαλαρή διάθεση, κουβεντούλα, χωρίς βιασύνη. Με φίλησε/έγλυψε παντού πλην του πουτσοκέφαλου (δεν είχα πάρει ακάποτο) και με έκανε τούρμπο. Μετά με γύρισε για το μασάζ, και αν και δεν είμαι expert στο μασάζ, μου άρεσε πολύ και με χαλάρωσε πλήρως... Στη συνέχεια πάλι παιχνίδια, φιλιά, γλυψίματα παντού για να επανέλθει η διέγερση και μπήκαμε στο κυρίως πιάτο που όλα έγιναν όμορφα και σύμφωνα με τα γούστα μου. Στο τέλος πάλι λίγες κουβέντες μιας και σχόλαγε το μωρό και δεν βιαζόταν... Τελικά, αν και πήγα με κρύα καρδιά αρχικά, έφυγα με απόλυτη ικανοποίηση...
Στα πλην του δωματίου, η κρεμασμένη πετσέτα από τον προηγούμενο που δεν είχε μαζέψει η υπηρεσία και τα σεντόνια που ήθελαν αλλαγή... Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι τις πετσέτες που μας φέρνουν τις έχουν πλύνει πρώτα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Νέο Μέλος
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2012
να κάνω και εδώ μια διευκρίνιση, ύστερα από γλυκιά "ενόχληση" από την κοπέλα: στην κριτική αναφέρω ότι δεν είχα πάρει ακάποτο, αλλά η κοπέλα ΔΕΝ προσφέρει ακάποτο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1