Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831811
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Session με την Σουζάνα .
Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό , ύστερα απο πρόταση της Άντζελας να δοκιμάσω αυταρχικό με την Σουζάνα.
Αποφάσισα να πάω σήμερα το απόγευμα που δούλευε . ( 14-10-2010 . Την προηγούμενη φορά κάποιο λάθος έκανα με την ημερομηνία και μου την είπανε Χαμόγελο)
Παρόλο την ταλαιπωρία απο τη βροχή και το κέντρο που είχε κλείσει , άξιζε το κόπο .
Η Σουζάνα είναι μια εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο , αγαλματένιο κορμί μοντέλου θα έλεγα και αρκετά νεαρή ( δεν νομίζω πάνω απο 25 )
Όταν την είδα αποφάσισα να περιμένω διότι είχε και άλλα τρία ραντεβού στο "ειδικό δωμάτιο" αλλά η αναμονή άξιζε το κόπο .

Πήρα το πρόγραμμα των 100 Ε και ζήτησα την εξής φαντασίωση .
Εκείνη θα ντυνόταν νύφη ( υπήρχε η σχετική στολή με πέπλο ) και εγώ θα έκανα τον υποταγμένο άντρα της στην πρώτη νύχτα του γάμου . Εκείνη θα ε εξευτέλιζε με σκαμπήλια , βρισιες , ποδολαγνεία , φυσικά δονητές και στο τέλος ,μια έκπληξη.
Με άκουσε προσεκτικά και φάνηκε να καταλαβαίνει τι ακριβώς ήθελα .
Πράγματι , ντύθηκε νύφη και ετοίμασε τα αξεσουάρ που διάλεξα πιο πρίν .
Το σενάριο ξεκίνησε με εκείνη να μπαίνει μέσα και να με κοιτάζει προκλητικά . Τα πρώτα σκαμπήλια και βρισίδια έπεσαν λέγοντάς μου ότι ήταν εκείνη η αφέντρα γυναίκα μου και θα έκανα ότι ήθελε . Μίλαγε με τρόπο αισθησιακό αλλά και συνάμα άγριο ενώ δεν παρέλειπε να με φτύνει στο πρόσωπο .
Με το μαστίγιο άρχισε να με μαστιγώνει στα κωλομέρια ξανά και ξανά ενώ με το χέρι της που φορούσε γάντι , μου έβαλε κωλοδάκτυλο . Με πάταγε , με μαστίγωνε ενώ της άρεσε να μου δίνει και δυνατές κλωτσιές και να με βρίζει .
Ξεκίνησε να μου βάζει το πρώτο δονητή , ένα μικρό για να με ανοίξει ενώ είχε ένα καταπληκτικό στήσιμο σαν επαγγελματίας πορνοστάρ και είχα υπέροχο θέαμα απο το μεγάλο καθρέπτη δίπλα απο το κρεβάτι .
Όσο πέρναγε η ώρα γινόταν ολοένα και πιο βίαιη καθώς τα σκαμπήλια πλήθαιναν . Στη συνέχεια αφου με πήδηξε με ένα λίγο πιο μεγάλο δονητή , φόρεσε το στραπον με τις μεγάλες διαστάσεις και μιλώντας μου πρόστυχα πήρε θέση πίσω μου . Μου έμπηξε το τεράστιο δονητή , στην αρχή σιγά να συνηθίσω και στην συνέχεια μου έκανε ένα καταπληκτικό πήδημα . Αν και νεαρή ήξερε να γαμά με το δονητή πολύ έμπειρα και να με πονάει όσο ακριβώς ήθελα . Δεν παρέλειπε να με χαστουκίζει στα κωλομέρια και να με βρίζει χυδαία λέγοντάς με τσούλα και πουτάνα .
Στην συνέχεια με γύρισε ανάσκελα και με γάμησε βαθιά σαν πουτάνα ενώ με έφτυνε και με χαστούκιζε διαρκώς .
Αφού με ξεκώλιασε για αρκετή ώρα , στήθηκε στα 4 και με διέταξε αφού έφαγα αρκετά σκαμπήλια να της γλείψω τις πατούσες και την υπέροχη κωλοτρυπίδα της . Υπάκουσα και μάλλον της άρεσε απο τα βογγητά που έκανε .
Είχε υπέροχη τρυπούλα και υπέροχα πόδια ονειρεμένα .
Ο επίλογος δόθηκε στην ντουσιέρα όπου με κατούρησε στο πρόσωπο και εγώ τελείωσα και άξιζε που περίμενα .
Προσωπικά αν και προτιμώ τις πιο ώριμες αφέντρες , η Σουζάνα στάθηκε επάξια σαν αφέντρα , αρκετά σκληρή και δυναμική .
Η προσέγγισή της στο αυταρχικό δεν είναι βίαιη και σκληρή όπως της Ντορέτας που είχα περιγράψει αρκετές ημέρες πριν αλλά είναι πιο αισθησιακή , σαν να σας εξουσιάζει και να σας εξευτελίζει ένα πιπίνι .
Ο χρόνος ήταν αρκετά καλός , περίπου 30 λεπτά και η συμμετοχή της πολύ καλή . Αποτελεί καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου ,ειδικά αν η αφέντρα των ονείρων σας είναι ένα εντυπωσιακό μοντελο-πιπίνι .
Επιπλέον , είναι πραγματικά μάστερ στο στραπον και για μένα δεν υπάρχει πιο ταπεινωτικό και σέξυ πράγμα απο το να με γαμάει και να με ξεφτυλίζει ένα όμορφο πιπίνι σαν μοντέλο . Εϊναι πολύ διεστραμμένο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Υπηρεσίες
male_tsouli
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
26
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού