Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271693
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με την τριτη φορα το πετυχα. Εριχνε καρεκλες εξω οποτε λεω δεν θα εχει κοσμο οπως τις προηγουμενες που εφυγα. Οντως ενας μονο στο σαλονι, τα δωματια φυσικα γεματα.
Βγαινει το μωρο κουκλα. Ο αλλος συναγωνιστης για καποιο περιεργο λογο την εκανε, σουπερ λεω. Αρχικως παιρνω μασσαζακι. Μετα απο κανενα 20λεπτο σκαει και η Μαντονα. Τωρα εγω τι να πω. Με καλυψαν οι προηγουμενοι. Το λιγοτερο εντυπωσιακη η γυναικα. Ο τυπος που οπου αν τη δεις στο δρομο μεσα σε κανενα σπορ αυτοκινητο,θα τρακαρεις.
Μασαζακι καλο στην πλατη(το χρειαζομουνα), με γυριζει ανασκελα και συνεχιζει περιποιηση στο "Μητσο" και τα @@. Αρχιζει να ασχολειται και με την κωλ/δα οποτε εκει τα ειδα ολα.
Δεν το εχω ξανακανει αλλα καποια στιγμη μου λεει "γουσταρω την κωλαρα σου". Ειμαι πρωταρης και θελω στοργη και προδερμ, φερε τα εργαλεια και βλεπουμε λεω εγω.
Καλα οταν φορεσε το strapon, υπερθεαμα. Της το ειπα κιολας. "Ειμαι γεννημενη για αυταρχικο" μου λεει. Τωρα στο θεμα ειμαι ασχετος, ας κρινουν οι πιο εμπειροι.
Το τελος ηρθε με μια πολυ ομορφη πιπα. Η γυναικα πιο πολλα θα βγαζει αν κανει σεμιναρια σε πιτσιρικες επι του θεματος. Καθηγητρια Πανεπηστημιου
Το μονο μειον στην ολη φαση, οτι η μερα δεν ηταν καταλληλη για 69 και τα βυζακια υπερευαισθητα(πλησιαζουν οι μερες μαλλον).
Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι πρεπει να ειναι η top κυρια σε στουντιο αυτη τη στιγμη.
Φιλακια Πολλα κυρια μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Υπηρεσίες
911-Toninno
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.035
Πόντοι:
5.845
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού