Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κάτι η υπερένταση, κάτι τα νεύρα και μια ζοχάδα που είχα με το που άρχισε η βδομάδα, πήγα να πάρω Ευα...
Χτυπάω κουδούνι στο γνωστό ίδρυμα, ανοιγεί η κοντή τσατσα με τα κοντά μαλια.
Ποια δουλεύει σήμερα ρωτάω, δε μου λέει, μπες μέσα και θα δεις. Είναι η Εϋα ρωτάω, ναι λέει... Πληρώνω 100 ευρώ για πρωκτικο και full πρόγραμμα ακάπωτο κλπ, μπαίνω στο δωμάτιο γδύνομαι και περιμένω. Μπαίνει μετά από 5 λεπτά η milf Ευα. Περιγραφές έχει μπόλικες, πρόκειται για 40άρα milf με ωραίο σώμα, λίγο σπασμένο πρόσωπο αλλά εμφανήσιμη. Ξαπλώνει, αρχίζει τα φιλιά στο στήθος, στο λαιμό, στην κοιλιά. τα τριψίματα και φτάνει η ώρα της πίπας. ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕ! Καραμέλωσε αρχίδια, δεν χρησιμοποίησε χέρια καθόλου και πρέπει να έκανε καμια 5-6 deepthroat. Κατόπιν, μου πέρασε καπότα και με λίγο λιπαντικο ήρθε για Anal CG. Η γυναίκα άρχισε ένα πρωκτικό καβαλίκεμα με πολύ πάθος, που και που μάλιστα πέταγε και κάτι γλυκόλογα που λίγο έλειψε να πιστέψω ότι τα εννοεί. Κορυφαία στιγμή όταν εγώ ανάσκελα και εκείνη από πάνω, μου έφερε τις πατούσες της στο στήθος μου. Σε κάποια φάση την γυρνάω στα τέσσερα, όπου μετά από ελάχιστη ώρα τελείωσα. Μετά, τα γνωστα, αγκαλιές, φιλιά κλπ.
Δεν ξέρω αν ήταν το full πρόγραμμα, ή το ότι ήταν πρωι και ήμουν μάλλον ο πρώτος πελάτης, αλλά πέρασα ένα καταπληκτικό μισαωράκι και σίγουρα θα ξαναπάρω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
86
Πόντοι:
581
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια