Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αγαπητός συναγωνιστής (που ο μονός λόγος που δεν τον αναφέρω είναι γιατί δεν ξέρω εάν το επιθυμεί) μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Λάουρα.
Βλέποντας από τα προγράμματα ότι θα μπορούσα να την συνανησω ανηφόρισα προς το βουνό.

Ξανθιά, με ίσια μακριά μαλλιά, κορμαρα, με στήθος σιλικόνης, έκφυλο πρόσωπο με ενισχυμένα χείλη.
Ντυμένη με ένα ροζ fishnet ήταν μια αρκετα προκλητική παρουσία.

Ηλθε στο δωμάτιο, και ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι ως συνήθως, με προσκάλεσε να σηκωθώ. Έτσι στα όρθια ξεκίνησαν οι πρώτες περιπτύξεις. Φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά και από τις δυο πλευρές. Χάδια σφιχτές αγκαλιές αναστεναγμοί. Κάποια σκαμπίλια στα κωλομαγουλα μετά από δική της προτροπή.
Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι για την συνέχεια των προκαταρκτικών που συνεχιστήκαν σε υψηλό επίπεδο. Συνέχισε με άψογο καραμέλωμα στα @@κια και μετέπειτα στοματικό. Αρκετά υγρό, χωρίς χέρια, βαθύ κατά διαστήματα. Εκ νέου περιποίηση στα @@κια.
Την σταμάτησα και την ξάπλωσα ανάσκελα για να ανταποδώσω τις περιπτύξεις.
Σε κάποια στιγμή μου ζήτησε να παίξω με το «γατάκι της» πριν την είσοδο σε ιεραποστολικό. Συνέχεια με cow girl και έπειτα σε reverse style για να μας βρει έτσι το τέλος.

Μιλήσαμε για κάποιο διάστημα μετά, σε πολύ φιλικό κλίμα. Με χαιρέτησε με σταυρωτό φιλάκι και έφυγε.

Η Λαουρα μου πρόσφερε αυτό ακριβώς που ζηταω από μια επίσκεψη μου: Γελαστή και ομιλητική πριν και μετά, και εξαιρετική στην διαδικασία.
Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου τον τελευταίο καιρό.
Είχες δικο συναγωνιστή…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λάουρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική