Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 79961
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καιρό είχα να δω την Σοφία-Μπετυ-Γιοκο-Λυν. (Μια κοπέλα είναι)Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Απλα εργαζεται με ολα αυτα τα ονόματα σε διάφορα αλλα studio της Αθήνας.
Την συνάντησα σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα και μιας και εχει το στυλ της γυναίκας που μου αρέσει δεν έχασα την ευκαιρία
Για όσους δεν την ξερόυν :Έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Άνετα κάποιος την κάνει Γιαπωνέζα , Κινέζα ή κάτι παρεμφερές. Ψηλή σχετικά, ίσια μαύρα μακριά μαλλιά. Φυσικό στήθος όχι ιδιεταιρα μεγάλο, με πιασίματα στην περιφέρεια.
Αρκετά έκφυλο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο.

Το δωμάτιο μικρό σχετικά, με προσθήκη νιπτήρα συγκριτικά με την αρκετά παλιότερη επίσκεψη μου. Διακριτικός φωτισμός, άνετο κρεβάτι με ένα μειον όμως. Η συμπαθέστατη και ευγενική κατά τα άλλα υπηρεσία, είχε ξεχάσει να βάλει χαρτί υγείας, ή μωρομαντηλα και έτσι με το πλύσιμο είχαμε ένα θεματακι…Γι΄αυτό και το 5 στην καθαριότητα.
Οταν της τα ζήτησα λεγοντας μου συγνωμη τα εφερε αμέσως, αλλα......

Σύντομη είσοδος της κορασίδας. Μου έκανε εντύπωση που με θυμήθηκε, παρόλο που είχε περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από την μοναδική συνεύρεση μας. Ετσι τουλαχιστον ειπε.Εμμμμ
Τα προκαταρκτικά της πολύ καλά. Φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά μου. Πιπίλισμα διαρκείας στο στήθος μου και η ανόρθωση επετευχθει τάχιστα.
Ήταν ιδιεταιρα δεκτική και στην δική μου περιποίηση. Η γλωσσά μου εξερεύνησε όλα τα σημεία του σώματος της κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει. Με προέτρεπε να συνεχίσω και δεν της χάλασα χατίρι.
Με την Γιοκο ξαπλωμένη και εμένα γονατιστό ξεκίνησε το στοματικό. Καλή τεχνίτρια, δεν δυσανασχετούσε όσο ασχολιόμουνα με το "γατάκι της" και την γύρω περιοχή. Αρκετά βαθύ στοματικό, με χτυπήματα στην γλώσσα και τα μάγουλα της. Με τα @@κια δεν ασχολήθηκε, το μονό μελανό σημείο της όλης υπόθεσης.
Έτσι ξαπλωμένη όπως ήταν ανέβηκα από πάνω της και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικο. Συνεχεια με cow girl, στάση του λωτού. Σε όλη την διαδικασία τα εκατέρωθεν γλειψίματα δεν σταμάτησαν. Στα τέσσερα με σύμμαχο τον διπλανό καθρέπτη για πανοραμική άποψη του εξαιρετικού πίσω συστήματος της και το τέλος μας βρήκε εκεί.
Εντύπωση μου έκανε που παρά το τέλος της διαδικασίας, συνέχισε να με χαϊδεύει, να με φιλάει και να με προτρέπει σε νέα προκαταρκτικά. Μετά από λίγα λεπτά με ευχαρίστησε, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα (όχι γλωσσοφιλο), με καληνύχτισε και αποχώρησε.

Εμφανώς βελτιωμένη η Γικο-Λυν συγκριτικά με την προηγουμένη συνεδρία μας.
Τίμησε το πενηντάρικο και την χαρακτηρίζω σαν μια αξιόπιστη λύση.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Γιόκο-Λυν, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Σοφία(Μπέτυ,Γιόκο,Λιν)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια