Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834298
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είναι η δεύτερη επίσκεψη μου στο συγκεκριμένο studio και η πρώτη στην Μπέτυ. Η Άντζελα μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτήν και πως κάνει φοβερό αυταρχικό.
Πρωί λοιπόν, κατά τις 11, χτυπάω την πόρτα. Η υπηρεσία ευγενέστατη, να κεράσει κλπ, και περνάω στο torture room. Μικρή η αναμονή.
Σε λίγο μπαίνει η Μπέτυ… Τι κορίτσαρος είναι αυτός Θεέ μου! Μελαχροινή με μακρύ μαύρο μαλλί που σε συνδυασμό με τα έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, της δίνουν μια εξωτική ομορφιά. Φορούσε ένα μαύρο επίσης κορσεδάκι, στριγκάκι μαύρο και ψιλοτάκουνα που έκαναν τις ποδάρες της ατελείωτες… Και οπωσδήποτε κωλάρα…
Της εξήγησα τι θέλω για το αυταρχικό πρόγραμμα, με άκουσε με προσοχή και αρχίσαμε. Τα χαστούκια έπεφταν βροχή (της είχα ζητήσει δυνατά) ενώ παράλληλα με έφτυνε στο πρόσωπο. Φόρεσε ένα μαύρο strapon και μου έβαλε λουρί στο λαιμό με αλυσίδα. Άρχισε να με ποδοπατάει και να με βρίζει. Έβγαλε τα ψιλοτάκουνα και μου είπε να ξαπλώσω κάτω τραβώντας με βίαια. Ανέβηκε στην πλάτη μου με όλο της το βάρος κάνοντας μου ένα εξαιρετικό trampling. Σε μια στιγμή παραπάτησε και κόντεψε να πέσει κάτω όπως καθόταν στον πάγκο και εγώ κατάχαμα έγλειφα τα πόδια της. Αυτό τη θύμωσε και με χτύπησε ακόμα πιο δυνατά! Με έσυρε ως τη πολυθρόνα, κάθισε και συνεχίσαμε την ποδολαγνεία ενώ στις βρισιές της μπερδεύονταν και ρώσικες λέξεις. Με σήκωσε όρθιο και με έδεσε στο Χ με την πλάτη γυρισμένη.. εκεί άρχισε να με χτυπάει πολύ δυνατά.. φαινόταν ότι γούσταρε και αυτή..
Με έλυσε και με πήγε σέρνοντας μέχρι το κρεβάτι… με έστησε στα 4, και αφού με δούλεψε λίγο με το δάχτυλο, ξεκίνησε με το strapon. Πότε σιγά και πότε πιο γρήγορα… ανάλογα με τις αντιδράσεις μου. Είναι πολύ προσεκτική και έξυπνη.
Κάποια στιγμή της είπα να σταματήσει…είχα φτάσει στο αμην και θα έχυνα. Της ζήτησα να στηθεί στα 4 και με θέα την υπέροχη κωλάρα της άρχισα να τη γλείφω. Είναι πεντακάθαρη και δουλεμένη. Την έγλειψα αρκετή ώρα και φαινόταν ότι το απολάμβανε.. Ξαφνικά γύρισε ανάσκελα και μου είπε να γλείψω το μουνί της. Έχει μουνάρα παιδιά, μεγάλα μουνόχειλα και μες στην καύλα. Εκεί χάσαμε την αίσθηση του χρόνου.. Την έγλειφα, αφού της ζήτησα να μου βγάλει το κολάρο, γιατί πνιγόμουν… Το ευχαριστιόταν πραγματικά! Δε μου είπε να σταματήσω.. Ήταν ανάσκελα και σιγά σιγά άρχισε να γέρνει το σώμα στο πλάι ενώνοντας τα μπούτια, ενώ εγώ δε σταμάτησα στιγμή να τη γλείφω.. Ένιωθα τα μάγουλα μου να γεμίζουν υγρά ..(τώρα τα σάλια μου ήταν ή τα χύσια της?) και μουρμουρίζοντας ότι χύνει και κάτι στα ρώσικα, έβγαλε ένα παρατεταμένο βογγητό. Αργότερα μου τράβηξε το κεφάλι από πάνω της. Πήγα να τη ξαναγλείψω αλλά δε με άφησε γιατί αισθανόταν πολύ ευαίσθητη εκεί..
Τα είχα δει όλα… Είχα πεθάνει από την κούραση και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμια.. Με πήγε στη ντουζιέρα και αφού μου είπε να γονατίσω..σχεδόν σκαρφαλώνοντας πάνω μου, μου έκανε ένα δυνατό golden shower ενώ εγώ έχυνα σχεδόν ουρλιάζοντας…
Αν δεν έκανα ντους μετά δε θα είχα συνέλθει. Πλύθηκε και αυτή και κάναμε μια χαλαρή κουβεντούλα, ενώ έφτιαχνε τα πράγματα. Είναι ευγενέστατη και με χιούμορ!
Πέρασα υπέροχα και είχα μια εμπειρία που μόνο στα όνειρα μου φανταζόμουν..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άντζελα που είναι και αυτή υπέροχη.
Παιδιά πιστεύω πως για τους λάτρεις του αυταρχικού, και αν δε θέλετε να σας κοροϊδεύουν και να χάνετε τα λεφτά σας με άπειρες όπως την έχω πάθει εγώ.. τότε το Φυλής 104 είναι το καλύτερο και πιστεύω το μοναδικό (δυστυχώς) που παρέχει τέτοιες υπηρεσίες σε αυτό το επίπεδο (σαν να συμμετέχεις σε τσόντα bdsm)
Μπετούλα μου θα σε ξαναδοκιμάσω (αν και σειρά έχει η Σουζάνα τώρα…)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
69
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική