Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 160039
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Τετάρτη βραδάκι και ξεκινάμε για στουντιάδα με συναγωνιστή...

Παρκινγκ στην πιλοτή ως συνήθως, που εχει διπλα στο στουντιο.
Πήγαμε για Τσέχικα μουνάκια που έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς στο παρελθον. Πασαρέλα η Τζίνα και η Σάρα, 2 αρκετά όμορφες γυναικες για τα γουστα μου(λεπτές, φρεσκιες, καβλιάρικες και γαλανομάτες με βελουδινη επιδερμίδα).
Δεν θα πω άλλα για τις κοπέλες, τα εχουν πει πολλοι στο παρελθον και το θεμα μου είναι άλλο...

Σκαω το 60άρι και λεω του κυρ-βρωμομπίλυ να μου στείλει την Σάρα, γιατι την ειχα δοκιμασει μονο μια φορα και βαρεθηκα να παιρνω συνεχεια τη Τζίνα...

Τα δωμάτια άδεια, μου λεει πηγαινε σε όποιο θες. Ανεβαίνω τη σκάλα.
Μπαινω σε ενα δωμάτιο και αντικρύζω χρησιμοποιημενη καπότα στην μεση του κρεβατιού, μεταβολή...
Παω στο επομενο δωματιο, αυξανω το φως απο τα φωτορυθμικά και αντικρύζω ξεστρωτο κρεβατι με βρωμιές παντου και πανω και κατω απο το κρεβατι και πιτσιλιες σπερματος στο κρεβατι...
Παω λοιιπον και στο τελευταιο δωμάτιο, αγγίζω το στρωμα και ήταν σαν να αγγιζα σε χωράφι από τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες πάνω...

Ε δεν άντεξα άλλο...
Σε αυτο το σπιτι κατεθετα συχνα την περιοδο που ειχαν διωξει τον κυρ-μπίλυ όπου ηταν καθαρά τα δωμάτια τότε.
Με την επανεμφανιση του μπιλυ εχω ανεχτει να γαμησω στη βρωμιά 2-3 φορές, αλλά ΦΤΑΝΕΙ. 60 ευρώ για καθαριότητα χειρότερη από του μεταξουργείου, δεν ξαναδινω και δεν το σκεφτομαι καν να ξαναγαμησω εκει αν δεν τον διωξουνε και να φερουνε καποιον που να κραταει λιγο καθαρά τα δωματια.

Κατεβαινω λοιπον αμεσως κατω, μετα το περιστατικο και του λεω δωσε μου τα λεφτα μου σε παρακαλω... Τι συμβαινει μου λεει και δεν ηθελε να μου δωσει τα λεφτα. Με τα πολλά μου τα δινει και του λεω θες να μαθεις γιατι φευγω? Πες μου, λεει... Του λεω εγω σε τετοια βρωμιά, δεν δινω λεφτά στουντίου για να γαμησω και πηγε να διαμαρτυρυθει κιολας...

ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2010
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού