Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 108 10
Sex Studio 234812
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
πρωινη επισκεψη στην βιλα ακριβως στο ανοιγμα.... (Άννα και Κορίνα-Ιζαμπέλ)

πετυχα δυο κοπελες που δουλευαν την ισπανιδα κορινα ιζαμπελ και την αννα με το ξανθο κοντο καρε μαλλακι....η κορινα ειναι η κοντουλα με το ξανθο μαλλι και το ωραιο φυσικο βυζακι που την εχω περιγραψει και παλιοτερα.....πιπινια και τα δυο 22 ετων...

αφου τις πετυχα μαζι την μια μαλιστα εκεινη την ωρα να εχει μολις ερθει στην δουλεια ζητησα να τις παρω και τις δυο πραγμα που και εγινε...

λεσβιακο δεν παιζει βεβαια....ενα φιλακι επιπολαιο στο στομα μονο μεταξυ τους τους ζητησα τουλαχιστον και τελικα δεν μου χαλασαν χατηρι αλλα γενικα ομως ηταν μια καλη και αναπαντεχη εμπειρια που αξιζε...

το πακετακι 150 με 200 ευρω να υπολογιζετε αναλογα τον χρονο αλλα καναμε απο ολα....

ξεκινησα με την αννα να μου παιρνει τσιμπουκι και την κορινα να καθεται πανω μου σαν 69 για να της γλειψω το μουνακι...μετα ασχοληθηκα πρωτα με την κορινα που την πηρα σε ολες τις στασεις απο πανω,ιεραποστολικο,παλι γλειφομουνι και τελειωμα με στησιμο στα τεσσερα...αψογη σε ολα και πεντακαθαρη...

χαλαρωσαμε αγκαλιτσα και οι τρεις και μετα ανελαβε πολυ ωραια πιπα αφου με καθαρισε με μωρομαντιλο η κορινα και με το στομα μου και το προσωπο μου χωμενο στα βυζακια της αννουλας...η πιπα της τελεια...μου τον εκανε σκληρο σαν πετρα και η αννα ηταν σειρα της να καβαλησει...

υπεροχη και η πιο συνεσταλμενη γενικα αννουλα απο πανω κουνηθηκε σε ολα τα τεμπο μεχρι να ξαναχυσω μεσα στο μουνακι της...τις φιλησα και τις δυο και αποχαιρετηθηκαμε

υπεροχα και δροσερα κοριτσια με καλη γενικα διαθεση...περασα σαν πασας...

οι βαθμολογιες για τις κοπελες μπηκαν ως μεσος ορος αν και το κορινακι ειναι μια σκαλα παραπανω σαν σολο παρουσια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια