Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λοιπόν, βλέπω από κάτω διθυραμβικές κριτικές για την εν λόγω κυρία.
Θα γράψω τη δική μου εμπειρία.

Επίσκεψη απόγευμα, στο κάπως απομακρυσμένο - από τα άλλα - studio, και θα το γράφω σε όλες τις κριτικές μου .. μη ζητάτε να βαθμολογούμε πρόσβαση, είναι για 0 τελείως, όλα όσα είναι στο κέντρο.
Εμένα με ενδιέφερε το αυταρχικό πρόγραμμα, και έπειτα από ενδελεχή έρευνα στο site αποφάσισα να δοκιμάσω τη Νίκη, αφού τη χαρακτηρίζουν πως ανήκει στο top3 των γυναικών που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Η υπηρεσία ευγενέστατη, προθυμοποιείται ακόμα και να σε κεράσει αναψυκτικό ή ποτό. Η αναμονή δεν είναι μεγάλη.
Η Νίκη ενφανίστηκε στο σαλόνι και με ζεστό τρόπο με χαιρέτησε, δίνοντας μου και το χέρι παρακαλώ, είπε το όνομα της και τα προγράμματα που κάνει.
Εμφανησιακά, για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν είναι για επίπεδο studio, αλλά καλύτερα επιπέδου μπουρδέλων και μάλιστα της οδού Διδύμου (δηλ. σιτεμένων μιλφατζούδων). Ομως εμφανησιακά ήξερα εκ των προτέρων περί τίνος πρόκειται. Τέλος πάντων...
Με ρώτησε αν θέλω να πάει να ντυθεί κατάλληλα, και γενικά τι ακριβώς θα ήθελα. Σε λίγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο φορεματάκι πολύ κοντό, μαύρα δερμάτινα γάντια, γόβες στιλέτο, και δικτυωτό καλσόν.
Με ρώτησε εξ αρχής τι θα ήθελα να χρησιμοποιήσει από τα σύνεργα που έφερε και τι θα κάνουμε. Σε όλα αυτά είναι εντάξει και μπράβο της. Πολυ επαγγελματίας.
Ας πω και τα αρνητικά μεταξύ των άλλων...
Με το που πλησιάσε το πρόσωπο της στο δικό μου και άρχισε να μου μιλάει βρωμούσε έντονα το στόμα της. Μιλάμε για μπόχα. Τέλος πάντων λέω συμβαίνουν, δε θα τη φιλούσα κιόλας. Προσπάθησα να μη το σκέφτομαι. Αρχισε να παίζει καλά το ρόλο της, είχε όρεξη και τρέλα για να κάνει την αφέντρα και εγώ το σκλάβο, και άρχισα να καυλώνω με τα παιχνίδια μας.
Δεύτερο ατόπημα: άρχισα να φιλάω τα μπούτια της και ανεβαίνοντας προς το κώλο της μου ήρθε μια δυσάρεστη μυρωδιά. Συνεχίσαμε τα παιχνίδια και ξεχάστηκα. Χαστούκια, φτυσίματα, διαταγές.
Οταν της ζήτησα να ανοίξει τα πόδια και να με διατάξει να φιλήσω το μουνι της, πλησιάζοντας το πρόσωπο μου στο επίμαχο σημείο μου ήρθε πάλι έντονη μπόχα πιθανόν απλησιάς. Ξενέρωσα. Της έδωσα κάποια πεταχτά φιλάκια στην κλειτορίδα και σταμάτησα.
Τρίτη ξενέρα : όταν ήρθε η ώρα να μου βάλει κωλοδάχτυλο ήταν τελείως άγαρμπη και βιαστική, ενώ το δονητή δεν ξέρει να τον χρησιμοποιήσει. Τα παρατησαμε και αυτα...
Τελος πάντων τον έπαιξα στις γόβες της και έχυσα εκεί.
Δεν της ειπα τίποτα, απλά πως έχω διαβάσει στο ίντερνετ πως είναι master του αυταρχικού..
Δυστυχώς δε δικαίωσε τη φήμη της.
Στα θετικά ότι με άφησε να κάνω μπάνιο (αν και είναι απαράδεκτο σε κάθε δωμάτιο να μην έχει και ντουζιέρα) και είναι πολύ ευγενική. Βγάζει το στυλάκι αφέντρας, αλλά με τα σπαστά ελληνικά που μιλάνε όλες οι ανατολικο-ευρωπαίες μόνο γέλιο μπορεί να σου προκαλέσει πάνω στο παιχνίδι, οπότε πάει περίπατο το αυταρχικό.
Δε θέλω να τη χαρακτηρίσω βρωμομούνα... αλλά σήμερα έτσι ήταν.
Εγώ πάντως δεν τη συστήνω και δε θα τη ξαναδοκιμάσω, και συνηθως ρίχνω άκυρο και σε όλο το studio πακέτο.
Κρίμα γιατί τα 80 ευρώ δεν τα βρίσκω στο δρόμο, και τα βγάζω δουλεύοντας στο δεκαπλάσιο απ'οτι δουλεύει η ίδια.
Θα γράψω και τη γνώμη μου περί αυταρχικού στα studio στο αντιστοιχο thread..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
69
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική