Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

3.6
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ξεκινάω κι εγώ να γράφω κριτικές ξεκινόντας απο εδώ μιας και η κοπέλα ήταν πολύ προκλητική. Έχω να γράφω και για άλλα μαγαζιά που έχω πάιε και αμα δε μου τα σβήνουνε θα τα γράψω. Η ημερομηνία που έβαλα δεν είναι αυτή που πήγα γιατι δε θέλω να ξέρει ποιος είμαι. Πάντως ήταν πρωηνή βάρδηα. Ανεβένω λοιπόν τη σκάλα ανοίγη η πόρτα και η τσατσα με πάει μέσα στο σαλόνι να κάτσω. Το μαγαζί ήταν άδειο και ετσι ΄με το που κάθομε έρχετε η κοπέλα η ντάρια. Είναι κοντούλα ξανθιά με μπλέ μάτια και φοράει και γιαλιά. φάνηκε τσαχπίνα και άκουσα και τη τσατσα που μου έλεγε ότι είναι καλή στο δομάτιο, δε βιάζετε, ολες τις στάσεις και λοιπα δίνο το πενηντάρικο και μπένω. Αφτό που δε μου άρεσε στην αρχή είναι οτι το κρεβάτι ήταν άστροτο. δε ξερω απο ποτε γιατι ειχα παει νορίς και δε φάνηκε να έιχε άλλο πριν απο μένα αλλά και απο τη χθεσινή μέρα να ήταν δείχνει αυτά που ελεγα για τα στούντιο και ποσο μας σέβονται, οχι μονο αυτό.Το φιάχνω λίγο το κρεββάτι και ξαπλόνω και μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα. Μιλάμε για κάνα δυο λεπτά και με χαηδεύη λίγο και μετά μου βάζει τη καπότα και παει να μου πάρει πίπα. Δύο φορές πάνω κάτω έκανε και σταμάτησε γιατί λέει τη ποναγε το πόδι και δε μπορούσε να είναι στα γόνατα. Της λέω γύρνα στα τέσερα και μου τη λέει πάλι οτι παιδάκι μου δε σου είπα ότι έχω χτυπήσει? Απο πάνω μπορείς της λέω? πάλι όχι μου λέει μόνο εγώ από κάτω. Ε αφού δε μπορείς ρε κοπέλα μου της λέω γιατί δε πάς στο νοσοκομείο να το βάλεις στο γύψο? Και γιατί η τσατσά λέει οτι τα κάνει όλα αφού δε μπορείς? ε εκεί ξενέροσα τελείος ντύθηκα και έφυγα και τσακώθηκα κιολας οταν τους είπα οτι δεν είναι πράγματα αυτά. Δε τελείωσα φυσικά και μου χάλασε και το κέφι για όλη τη μέρα. Δεν είχα κανένα σκοπό να γράψω κρητική αλλά με τσάντισε που μέσα στο μπουρδέλα που μίλαγα γενικά χωρίς ονόματα μου έκανε πλάκα και με έβρισε κι απο πάνω. Δε ξέρω άμα αυτη θα τη βάλουνε ή θα τη σβήσουνε κι αυτή όπως αυτά που έγραψα μέσα αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ που δεν αφήνουνε να πείς τίποτα άσκημο ακόμα και αν είναι αλήθεια δε μου αρέσει γιατί τελικά κοροϊδεβόμαστε μου φαίνετε άμα δε λένε οι πελάτες τι έχουνε ζήσει και φαίνονται μόνο τα καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
anexelektos
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
286
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια