Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239307
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δευτέρα βράδυ και είπα μετά από πολύ καιρό να πάω και εγώ σε ένα στούντιο..Φθάνω λοιπόν Κασσάνδρας και αφού τα γύρισα όλα,αν και είδα παντού ωραία κομμάτια λέω να περάσω με την Αννα(αν και οι κριτικές δεν ήταν τόσο καλές αλλα δεν το θυμόμοθνα εκεινη την ωρα αυτο...).Σκάνε μύτη λοιπόν μαζί με την Μαρία τη Σέρβα και οφείλω να πω ότι ήταν και οι δύο εντυπωσιακές..Τέσπα αποφάσισα να πάρω την Άννα.Σκάω λοιπόν(με βαριά καρδιά ετσι όπως έχουν γίνει τα παραγματα με την οικονομία) 70 και παίρνω πρόγραμμα με κανονικό και 69..Μπάινω στο δωμάτιο και μετά από αναμονή ούτε 10 λεπτών σκάει η Αννούλα..Ξεκινάει με υποτυπώδη μεν αλλα καλά προκαταρκτικά(κάπως βιαστικά παντως..) με λίγα φιλιά στο σώμα και από μεριάς μου με άφηνε να αφιερώσω αρκετό χρόνο στο φυσικότατο και ωραίο για τα γούστα μου μπούστο της..Μετά μου γυρνάει και στήνεται για 69 όπου οφείλω να πω ότι το απολαύσαμε και οι δυο βάζοντας πολλή τέχνη..Με τον τρόπο που συσπούσε τη λεκάνη της και με ορισμένες αρκετά ρεαλιστικές κραυγές σου δίνει την εντύπωση ότι της ψιλοαρέσει και σε ωθεί με αυτον τον τρόπο να συνεχίσεις..Μετά λοιπόν από 4-5 λεπτά 69 της λέω πάμε και μου λέει τι εννοεές μωρο σεξ?Ε της λέω σαν τι άλλο να εννοώ δηλαδη?Γελάκια και αρχίσαμε λίγο ιεραποστολικό για κανα 2 λεπτά.Μετά όμως την ήθελα από πάνω για να 8αυμάσω λίγο το αψεγάδιαστο κορμάκι της..Εκεί όμως με χάλασε αρκετά γιατι δεν ήταν τόσο δεκτική σε φιλιά ούτε καν στο λαιμό πάλι καλά που με άφηνε να της φιλάω λίγο τα βυζάκια..Επίσης σε αυτή τη στάση μου λέει το χαριστικό ότι θα αργήσω και καλα να τελειώσω,σαν να μου λέει αντε φιλαράκι έχουμε και δουλειες..Τεσπα μετά από κανα 2 λεπτο σε αυτή τη στάση,μου λέει παμε πισοκωλητο μωρο..ΟΚ λέω και έτσι όπως ήρ8αν τα πράματα, ξεκινήσαμε πισοκωλητό όπου στα θετικά ήταν η θέα της αφράτης και καλοσχηματισμένης κωλάρας της,αλλά δεν έλειψαν δυστυχώς και τα αρνητικά με τις πέρα για πέρα ψεύτικες κραυγές που καταλάβαινες αμέσως ότι ήθελε να σε τελειώσει το δυνατόν συντομόντερο..Κάπως έτσι λοιπόν έφθασε το τέλος..Συμπερασματικά,δεν μπορώ να πω ότι τό κλαψα το 70άρι,καθώς η κοπέλα χαρακτηρίζεται από φυσική ομορφιά(μελαχρινή, αρκετά όμορφο πρόσωπο,ωραία φυσικά βυζάκια,καλοσχηματισμένα οπίσ8ια)..Βέβαια υπολείπεται πολύ υπηρεσιών κατά την προσωπική μου άποψη..

Όσον αφορά την κα8αριότητα του χώρου το 5άρι πάει για τις πεταμένες συσκευασίες σκουφιών πάνω στο κρεβάτι όταν μπήκα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια