Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580479
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αποχής, πάνω από 5 χρόνια, η ζωή τα έφερε έτσι που να ξανασχοληθώ (δεν ξέρω για πόσο...) με το "άθλημα". Πρέπει να πω ότι δεν ήμουν (και ακόμα δεν είμαι) φαν των "στούντιο", προτιμώ τις ιδιωτικές συναντήσεις σε κάποιο ξενοδοχείο, όμως, λίγο η...οικονομική κρίση και λίγο όσα είχα διαβάσει εδώ, με έκαναν να το αποφασίσω.

Κατηφόρησα λοιπόν σήμερα στην Πειραιώς 193 και αφού στάθηκα αγχωμένος έξω από την πόρτα για κάποια λεπτά, είπα να κάνω το μεγάλο βήμα... Μπαίνω, κόσμο ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν είχε, βλέπω την τσατσά, η οποία πρέπει να πω ότι ήταν ευγενέστατη και μου εξήγησε τα προγράμματα σαν δασκάλα που υπομονετικά προσπαθεί να την καταλάβουν τα παιδάκια του Δημοτικού. Με ρώτησε αν ήθελα να μου δείξει την κοπέλα, εγώ όμως αρνήθηκα τη διαδικασία της "πασαρέλας" και μπήκα κατευθείαν στο δωμάτιο, αφού διάλεξα το πρόγραμμα των 70 ευρώ (που περιλαμβάνει και 69).

Ομολογώ ότι η προκατάληψη που είχα, γρήγορα εξαφανίστηκε, καθώς το δωμάτιο ήταν καθαρό και διέθετε ντουσιέρα, νιπτήρα και σφραγισμένη πετσέτα, ενώ η τηλεόραση έπαιζε...εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μόνη (κατά τη γνώμη μου) παραφωνία η μουσική των Σάιμον και Γκαρφάνγκελ (!!!) που ακουγόταν, η οποία δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο κλίμα, μικρό το κακό όμως.

Κάνω λοιπόν ένα ντουσάκι και περιμένω την Πατρίτσια. Η αναμονή αυτή κράτησε περίπου 10 λεπτά.

Είναι αλήθεια ότι η Πατρίτσια δεν είναι τοπ μόντελ. Όμως, δεν τη λες και άσχημη, έχει κλασσική εμφάνιση μιας απλής, ημισκουρόχρωμης, λατίνας κοπέλας από την πατρίδα της (Βενεζουέλα όπως μου είπε). Δηλαδή είναι μαυριδερή, με αρκετές καμπύλες (πιο πολλές απ' όσες φαίνονται στη φωτογραφία), λίγο, αλλά όχι ενοχλητικά γεμάτη (σε καμιά περίπτωση δεν τη λες χοντρή - και το λέει αυτό κάποιος που δεν του αρέσουν οι χοντρές) και με φάτσα συμπαθητική, ενώ το στήθος της (για όσους ενδιαφέρονται ιδιαίτερα) είναι κανονικού μεγέθους, ούτε "μπαλονοειδές" όυτε "πλάκα".

Όποια όμως και να είναι η γνώμη του καθενός για την εμφάνισή της, όταν αρχίζει το "παιχνίδι" ξεχνιούνται όλα!

Θα το γράψω κατευθείαν: Το κορίτσι τιμά τα λεφτά που παίρνει μέχρι το τελευταίο ευρώ, σε σέβεται σαν πελάτη και σαν άνθρωπο και σου δίνει πολύ περισσότερα απ' όσα περιμένεις!

Σε ηρεμεί. Σε "ψυχολογεί" σωστά, καταλαβαίνει τι θέλεις από αυτήν. Τα προκαταρκτικά της γίνονται με ηρεμία, δεν ξέρει τι θα πει βιασύνη. Είναι πεντακάθαρη, περιποιημένη, μοσχομυριστή, σε χαϊδεύει και σε φιλά σε όλο σου το σώμα, σου περιποιείται την "ευαίσθητη περιοχή" με πολύ σωστό τρόπο, γλείφοντάς την απαλά παντού - και όταν έρθει η ώρα να σου περάσει το προφυλακτικό, το κάνει με τέτοια τέχνη και σου παίρνει τέτοια πίπα, που σχεδόν ξεχνάς ότι το φοράς. Σε αφήνει και σένα να τη χαϊδέψεις, να τη γλείψεις, να την "εξερευνήσεις" παντού (όταν μάλιστα της έβαλα δαχτυλάκι δεν αντέδρασε, το δέχτηκε) - και πάνω απ' όλα, φιλάει με πάθος, πολύ γλυκά, με γλώσσα! Σα να είναι δηλαδή η κοπέλα σου!

Στέκομαι τόσο πολύ στα προκαταρκτικά γιατί πιστεύω ότι αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά από κορίτσι σε κορίτσι! Άλλωστε, δεν δοκίμασα μαζί της πολλές στάσεις, μόνο την κλασσική - "ιεραποστολική", καθώς πρέπει να πω ότι ο λόγος που επισκέφθηκα το στούντιο ήταν περισσότερο για να δοκιμάσω τον εαυτό μου (δεν επεκτείνομαι στο πώς και γιατί, καθώς θα ξεφύγω από το θέμα), παρά γιατί είχα τόσο μεγάλη ανάγκη για σεξ σήμερα. Και αυτό είναι ακόμα περισσότερο στα συν της Πατρίτσιας, γιατί αν και δεν ήμουν ιδιαίτερα ορεξάτος, κατόρθωσε να με κάνει να την επιθυμήσω και να περάσω πολύ καλά (ο τρόπος που με "ρούφηξε" μέσα της ήταν κι αυτός χαρακτηριστικό δείγμα των κοριτσιών από τα μέρη της, τα οποία όπως φαίνεται την ξέρουν τη δουλειά αυτή)!

Όταν τελειώσαμε, πάλι δεν έδειξε καμιά βιασύνη, αντίθετα κάθησε αρκετή ώρα κοντά μου, ανταλλάξαμε αρκετά φιλάκια και πιάσαμε και κουβεντούλα για διάφορα θέματα. Και δεν βιάστηκε, παρόλο που όταν έφυγα, είδα ότι περίμενε απ' έξω κάποιος άλλος συναγωνιστής.

Δεν το συζητάω ότι της βάζω τη μεγαλύτερη βαθμολογία που μου επιτρέπεται (μόνο στην εμφάνιση θα της έβαζα έτσι κι αλλιώς 7, πιστέψτε με όμως ότι καμιά σημασία δεν έχει αυτό) και δηλώνω ότι τύφλα νάχουν κάποιες άλλες που μας παίρνουν ένα σκασμό λεφτά για να μας φλομώνουν στα "μη αυτό" και "όχι εκείνο" και να μην κάνουν τελικά ούτε τα μισά απ' όσα κάνει η Πατρίτσια!

Κορίτσι μου, σε ευχαριστώ από την καρδιά μου και να είσαι σίγουρη ότι θα σου ξανάρθω! Μακάρι να ήταν όλες σαν εσένα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
147
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού