Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267807
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κοντουλα στρουμπουλουλα με ωραιο κωλο και μικρο πετχτο βυζι στο ελαχιστο διαστημα που την ειδα να σαλοναρει μπροστα μου με εψησε να μπω και να σκασω το 50αρι μου για παρτυ της, μαλακια μου αλλα σε αυτα τα πραγματα αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.
Τεσπα μπαινω μεσα, ωραιο δωματιο και καθαρο, ερχετε και η τυπισσα μου πεταει ενα ξερο ¨Γειασου μωρο¨ και αμεσως η πρωτη της κινηση να μου φορεσει τη καποτα, πιπα με μπολικο δοντι και αντε μετα εγω να καβλωσω τη στιγμη που παω να της πιασω τη ρωγα και τρωω το πρωτο ακυρο ¨Μη ποναω¨ εντωμεταξυ καμια σχεση ουτε τη ζουληξα ουτε τη τσιμπησα ουτε τιποτα, καλα λεω δε πειραζει παω να της πιασω το μουνακι και μου τραβιεται και καλα κανοντας δηθεν μια κινηση χορευτικη του τσιμπουκιου, εχω ξενερωσει αγρια αλλα χαλαρωσε λεω 50ευρω ηταν αυτα κοιτα να τα ευχαριστηθεις,ξαπλωσα πισω εκλεισα τα ματια μου και σκεφτομενος κατι τσοντες μουρθε η πολυποθητη στυση, βαζω τη μαννδαμ στα 4 και αφου κανω εισοδο σε ενα αιδιο πλυμηρυσμενο με κρεμες καταβαλω την μεγιστη προπασθεια για να χυσω τουλαχιστον, εντωμεταξυ αυτη τη τι γαμαγανε τι κοιμοτανε τι ονειροπολουσε τη ζωη της το ιδιο και το αυτο, συμμετοχη γιοκ, με τα 1000 ζορια και με μπολικα εγκεφαλικα ερεθισματα απο τον χωρο της πορνοβιομηχανιας επιτελους κατεφερα να χυσω και να ληξει η ασχημη μου εμπειρια μαζι της. Αμα με ξαναδει να μου γραψει, το studio ok το παρκαρισμα κυριακη που ολοι οι γειτονοι δεν λειπουν στη δουλεια τους προβλημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού