Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αρχή της εβδομάδος και μετά από ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο πέρασα για άλλη μια φορά να καλημερίσω την Άννα-Μαρία.
Δεν περίμενα να έχει κόσμο και αυτό έδρασε υπέρ μου!
Η Άννα-Μαρία με φοβερή διάθεση ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε τα παιχνίδια της.Είναι μια μουσίτσα τελικά!Ξέρει πως να σε κάνει να ξεχαστείς από τα προβλήμα της καθημερινότητας!Άρχισε να με παίζει μπροστα στον καθρέπτη και μετά ξεκίνησε μια πεολειχία της οποίας τα μυστικά μόνο εκείνη ξέρει.Εκείνη γονατιστή κι εγώ όρθιος στο καθρέπτη.Της πίεσα ελαφρώς το κεφάλι και η πεολειχία της εξελίχθηκε σε ποίημα!Οι δύο όρχεις είχαν την τιμητική τους όπως πάντα άλλωστε!Καμία βιασύνη στην πεολειχία,καμία βιασύνη και στο σεξ.Ξέρει πλέον τα κουμπιά μου και γύρισε σε στάση των τεσσάρων με θέα την κωλάρα της!Η συνάντηση έλαβε τέλος και κάτσαμε κανένα δεκάλεπτο ακόμα.
All time classic η Άννα-Μαρία!
Δεν περίμενα να έχει κόσμο και αυτό έδρασε υπέρ μου!
Η Άννα-Μαρία με φοβερή διάθεση ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε τα παιχνίδια της.Είναι μια μουσίτσα τελικά!Ξέρει πως να σε κάνει να ξεχαστείς από τα προβλήμα της καθημερινότητας!Άρχισε να με παίζει μπροστα στον καθρέπτη και μετά ξεκίνησε μια πεολειχία της οποίας τα μυστικά μόνο εκείνη ξέρει.Εκείνη γονατιστή κι εγώ όρθιος στο καθρέπτη.Της πίεσα ελαφρώς το κεφάλι και η πεολειχία της εξελίχθηκε σε ποίημα!Οι δύο όρχεις είχαν την τιμητική τους όπως πάντα άλλωστε!Καμία βιασύνη στην πεολειχία,καμία βιασύνη και στο σεξ.Ξέρει πλέον τα κουμπιά μου και γύρισε σε στάση των τεσσάρων με θέα την κωλάρα της!Η συνάντηση έλαβε τέλος και κάτσαμε κανένα δεκάλεπτο ακόμα.
All time classic η Άννα-Μαρία!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού