Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239303
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η επίσκεψη έγινε την παρασκευή 03/09 την τρίτη βάρδια. Προς έκπληξη μου, υπήρχαν 2 κοπέλες σε βάρδια,η Άννα και μια άλλη κοπέλα,για την οποία δεν συγκράτησα όνομα. Είχα πάει με ένα φίλο μου και καθώς είναι φαντασίωσή του, με έψησε να κάνουμε παρτούζα-εμείς και οι 2 κοπέλες. Στην απόφασή μου έπαιξε θετικό ρόλο και η στάση της Άννας, που το έπαιζε τσιτσιολίνα.Δηλαδή έκλεινε το μάτι και μας προέτρεπε σε παρτούζα. Στο δωμάτιο όμως ήταν πολύ διαφορετική, αν και οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν κι εγώ αγχωμένος. Δώσαμε 80+80 για ελεύθερο στοματικό.Από τα πρώτα δευτερόλεπτα δυσανασχέτησε με την έλλειψη στύσης μου και μου ανάφερε ότι πάει με το λεπτό η χρέωση και ότι είναι για λίγο.Από την αρχή φάνηκε ότι ήτανε ξεπέτα, καθώς ξεκίνησε πολύ γρήγορα και δυναμικά το τσιμπούκι. Τέτοια συμπερηφορά μόνο στην φυλής περίμενα να βρω. Προφανώς, η κοπέλα ήταν άπειρη, αλλά τι μας το παίζει έμπειρη πορνοστάρ έξω από το δωμάτιο;Είπε ότι είναι μόνο για 15 λετπά και έφυγε από το δωμάτιο.Μάλιστα, προέτρεψε και την άλλη κοπέλα να την συνοδέψει, η οποία δεν πολυκατάλαβε,καθώς είναι λίγο καιρό Ελλάδα,αλλά προς τιμήν της έμεινε και τουλάχιστον ο φίλος μου πέρασε καλά.Μπορεί κάποιες κοπέλες να νομίζουν πως τα λεφτά τα χέζουμε, δεν τα δουλεύουμε και πατώντας κάποιο μαγικό κουμπί,χύνουμε και μπορούν να πάνε στον επόμενο πελάτη.Ποιοι από εμάς βγάζουμε 80 ευρώ σε 15 λεπτά;
Αυτά σε ό,τι αφορά το τί έγινε στο δωμάτιο. Και οι 2 κοπέλες ήταν ωραίες στην εμφάνισή τους και μάλιστα η Άννα πιο ωραία από ό,τι στις φωτογραφίες.Γύρω στο 1.70 με μαύρα μαλλιά.Χωρίς ίχνος λίπους πάνω της.Με μικρό, αλλά στητό στήθος και ωραίο χαμογελαστό προσωπάκι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να την δώσω 2η ευκαιρία μετά από τέτοια συμπερηφορά.
Αυτά από εμένα,χωρίς βέβαια να αποκλείω το γεγονός να ξαναπάω στα μαγαζιά αυτής της αλυσίδας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula