Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415127
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σαββατιάτικη τσάρκα και στο εν λόγω ίδρυμα συνάντησα την Βαλερια.
Ρωσίδα, ξανθιά με πολύ γλυκό πρόσωπο για τα γούστα μου, πλούσιο φυσικό στήθος, με τα απαραίτητα πιασίματα στα κύρια σημεία. Ακριβώς ο σωματοτυπος της κοπέλας που μου αρέσει.
Σύντομη είσοδος της κοπέλας στο δωμάτιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε και έτσι μια πολύ εγκάρδια συνομιλία ακολούθησε για πολύ ώρα.
Τα λόγια τελείωσαν και ηλθε η ώρα για πράξεις.

Προκαταρκτια μοναδικά. Απόλυτο gfe κλίμα, με φιλιά, γλειψίματα, ρουφήγματα και από τις δυο πλευρες.
Δεκτική στο πέρασμα όλου του σώματος της με την γλώσσα μου, βγάζοντας διακριτικά ερεθιστικούς αναστεναγμούς. Με το ίδιο πάθος και τεχνική μου ανταπέδωσε την περιποίηση για να ακολουθήσει ένα πολύ καλό στοματικό σε αρκετές στάσεις και γωνίες.
Και στο sex ήταν εξαιρετική. Η συμμετοχή της υψηλού επιπέδου, την άφησα να δίνει αυτή τον ρυθμό, μιας και μου άρεσε έτσι όπως ανταποκρινοταν στις απαιτήσεις των διαφόρων στάσεων. Που δεν ήταν και λίγες μέχρι το τέλος της συνεδρίας μας, που σε όλη την διάρκεια της δεν σταμάτησε να «εμπλουτίζεται» από εκατέρωθεν φιλιά, γλειψίματα και τρυφερά και sexy λογάκια.
Συνεχίσαμε να μιλάμε και μετά το sex, αφού το κουδούνι δεν είχε ακουστεί ούτε μια φορά, και το εκμεταλλεύτηκαμε δεόντως. Κάποια στιγμή όμως έπρεπε να φύγει, δίνοντας μου ένα φιλί και ευχαριστώντας με.

Είναι από τις λίγες κοπέλες που έχω τόσο καλή χημεία. Περνάω άψογα μαζί της. Δεν θα μιλήσω για την εμφάνιση της, αν και για τα γούστα μου είναι ωραία κοπέλα. Αλλά αυτό που μου προσφέρει, λίγες φορές το έχω ξανασυναντήσει. Σίγουρα θα επανέλθω…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βαλέρια, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική