Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 180 10
Sex Studio
142876
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από δύο ποτάκια στο Μπομπάϊο που ήμουνα με μια μουν... (που όμως δεν μου κάθησε... ) είπα να επισκεπτώ το στούντιο Γοργόνες για την ολοκλήρωση ...της βραδιάς! Δούλευε η Ζίνα (αλλιώς νομίζω την έλεγαν παλιά...πού βγάζεις άκρη; ). Μού άρεσε αμέσως και πέρασα με το απλό εισιτήριο. Η τσατσα καλή κυρία μου φάνηκε και ευγενική...άλλωστε δεν μιλήσαμε πολύ. Το δωμάτιο καθαρό με πολλά κοχύλια και γενικά θυμίζει παραλίες και θάλασσα...δεν περίμενα πολύ. Μπήκε το κορίτσι όλο χάρη, τα έβγαλε όλα και άρχισε τα φιλιά και τα χαδάκια παντού...όπως ήμουνα εγώ (αυτός μάλλον...) δεν ήθελα και πολλά για να μου σηκωθεί. Μου βάζει το σκουφάκι και άρχισε μια πίπα δίχως έλεος (ο Μενέλαος που λέμε...), χωρίς χεράκια και πολύ βαθιά γλύφωντας και τα @@... Η γκόμενα ξανθιά, γύρω στα 27 με αδύνατο πολύ ωραίο σώμα, τέλεια βυζιά μεσαίου μεγέθους σκληρά...ξυρισμένο μουνάκι χωρίς κρέμα για να το γλύφεις συνέχεια. Ξεκινάμε με πισωκολητό, όπου η κοπέλα δείχνει να τη βρίσκει...έχει τέλειο κολαράκι και τελειώνουμε με μένα από πάνω face to face όπου και κατέθεσα... Η συμπεριφορά της κοπέλας μπορώ να πω ήταν αρκετά καλή και δεν φαινόταν να βιάζεται. Στο τέλος μιλήσαμε λίγο πριν φύγει. Γενικά πέρασα ωραία και θα ξαναπάω και θα πρότεινα να πάτε και εσεις!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού