Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239307
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όποτε, ακυρώνεται κάποιο απογευματινό μου meeting το θεωρώ σημάδι για να επισκεφτώ την Κασσάνδρας.
Έτσι και χθες...έκανα μια βόλτα...δεν βρήκα το πουλέν μου την Άννα και κατέληξα στην Λάουρα. Δεν είχε τύχει να την ξαναδώ από κοντά...πραγματικά εντυπωσιακό σώμα και καλό πρόσωπο!
Η τσατσά τυπική, είπε το ποιηματάκι της και πήρα ένα απλό πρόγραμμα.
Ο χώρος καθαρός, είχε και ντουζιέρα το οποίο είναι πολύ βολικό για πολλούς από μας.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει, ξεντύθηκε και άρχισε τα χαδάκια...παίξαμε λίγο...προσπάθησε να με πνίξει με τους βύζους και φόρεσε το καλτσάκι...πολύ καλή πίπα..αλλά με χέρι...όταν της το πήρα συνέχισε με ωραίες κραυγουλες, πράγμα που με έκανε να την σταματήσω σύντομα...αλλάξαμε κανα 2 στάσεις και καταλήξαμε με εμένα από πάνω, όπου η γκόμενα πραγματικά έδωσε πολλά...έδινε ρυθμό...αγκάλιαζε σφιχτά...ωραίες κραυγές..πολύ καλά...
ήρθε το τέλος..φιλάκι..και χαιρετούρες...
αυτά.
Έτσι και χθες...έκανα μια βόλτα...δεν βρήκα το πουλέν μου την Άννα και κατέληξα στην Λάουρα. Δεν είχε τύχει να την ξαναδώ από κοντά...πραγματικά εντυπωσιακό σώμα και καλό πρόσωπο!
Η τσατσά τυπική, είπε το ποιηματάκι της και πήρα ένα απλό πρόγραμμα.
Ο χώρος καθαρός, είχε και ντουζιέρα το οποίο είναι πολύ βολικό για πολλούς από μας.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει, ξεντύθηκε και άρχισε τα χαδάκια...παίξαμε λίγο...προσπάθησε να με πνίξει με τους βύζους και φόρεσε το καλτσάκι...πολύ καλή πίπα..αλλά με χέρι...όταν της το πήρα συνέχισε με ωραίες κραυγουλες, πράγμα που με έκανε να την σταματήσω σύντομα...αλλάξαμε κανα 2 στάσεις και καταλήξαμε με εμένα από πάνω, όπου η γκόμενα πραγματικά έδωσε πολλά...έδινε ρυθμό...αγκάλιαζε σφιχτά...ωραίες κραυγές..πολύ καλά...
ήρθε το τέλος..φιλάκι..και χαιρετούρες...
αυτά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού