Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369887
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπόν να ρίξω και εγώ τη γνώμη μου για να σας βοηθήσω,έφτασα χτες βράδυ στο studio λίγο πριν ξεκινήσει η Εθνική στο μπασκετ μια και σκέφτηκα οτι δε θα χει κόσμο εκείνη την ώρα και όντως ημουνα μόνος μου.Τσατσά δεν εμφανίστηκε καθόλου ούτε πριν ούτε μετά οπότε το 7 που έβαλα δε λέει τίποτα,με υποδέχθηκε η Βίκυ,με πήρε και πήγαμε στο δωμάτιο.Για την εμφάνιση δε θα πω πολλά δείτε τις φωτογραφίες είναι αντιπροσωπευτικές,το κορίτσι είναι αστέρι και 1.82!!!Απλά να πω ότι το σώμα της είναι σφιχτό,το στήθος της για σιλικονάτο δεν είναι πέτρα,καλοφτιαγμένο είναι και μόνο αρνητικό που βρήκα εγώ είναι το μικρό κωλαράκι της,στα 4 δηλαδή δεν έχεις καμιά τρελή θέα.Πιάσαμε λίγο κουβεντούλα,πρόσχαρη και χωρίς βιασύνες και μετά άρχισε τα προκαταρκτικά,χαιδέματα και γλύψιμο σε όλο το σώμα από τη Βίκυ και πολύ ρούφηγμα στα @@! Μόλις μου σηκώθηκε μου φόρεσε το προφυλαχτικό με το στόμα και άρχισε η πίπα!Αρκετά καλή πίπα με δυνατό σημείο τη χρήση της γλώσσας με την οποία κάνει ''παπάδες'',όσοι πάτε θα καταλάβετε τι εννοώ!Την πήρα μετά και την έβαλα από κάτω και άρχισε το σφυροκόπημα,δεν είχε καμιά τρελή συμμετοχη αλλα ούτε ήταν αδιαφορη,ακολουθούσε στο ρυθμό που έδινα.Αυτό βέβαια που με ξεκάβλωσε λίγο ήταν ότι μάλλον είχε πασαλειφτεί στη κρέμα και ήταν σαν να έβαζα το πούτσο μου σε ποτήρι,έλεος ρε κορίτσια δε λέω να μη βάζετε καθόλου αλλά να καταλαβαίνουμε και εμείς οτι γαμάμε κάτι...!Τέλοσπάντων μετά την έβαλα να καβαλήσει όπου χοροπηδούσε αρκετά καλά και συμμετείχε σφαλιαρώνοντας το κώλο της κάτι το οποίο έκανα και εγώ!Βέβαια η κρέμα ήταν ανασταλτικός παραγοντας στο να τελειώσω με αποτέλεσμα να με αρχίσει πάλι στη πίπα όπου με το φοβερό παιχνιδι που κάνει με τη γλώσσα της τέλειωσα όμορφα!Με φίλησε και με καληνύχτησε!Το 5 στη καθαριότητα γιατί το δωμάτιο δεν είχε πετσέτα,γενικά ήταν καθαρό!Συμπέρασμα 1 καλό meeting με μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα,αρκετά πρόσχαρη στην επικοινωνία,normal συμμετοχή στο sex με αρνητικό στοιχείο το θέμα που ανέφερα παραπάνω.Κάποια στιγμή μελλοντικά θα ξαναδοκιμάσω πάντως και το ίδιο θα πρότεινα και σε σας γιατί λόγω των 50€ είναι vfm δε το συζητάω,αν μιλούσαμε για ct που πρέπει να δώσεις 250-300€ θα το σκεφτόμουνα πολύ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού