Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154667
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
H Bαλεντίνα ειναι ίσως ο ορισμος της milfoμανας, αφρατη ζουμερη χυμώδεις με πολυ μα παρα πολυ μεγαλα βυζια ,ενα ωριμο φρουτο ετοιμο να φαγωθεί.
Φοβερο sex attitude και φοβερη χρηση των μπαλονιων της σε ισπανικές περιπτυξεις προκαταρκτικών σταδίων.
Η δε κωλάρα της μεγάλη αφράτη και τροφαντή ειναι τοσο απιστευτη που πραγματικά χαιρεσαι να τη γαμάς.
Η επικοινωνια μαζι της άψογη η συμπερυφορά της υποδειγματική ο επαγγελματισμός της αφταστος και η ανεση της στις ορέξεις μου ειναι τα κριτήρια μου για μένα η Βαλεντίνα ειναι ενα μιλφ must για όλους τους μιλφολάτρες.
Το στουντιάκη ύσηχο απο τα αδιακριτα βλέματα και την πολυκοσμία και αρκετα περιποιημένο.
Παρκινγκ Κυριακή βράδυ απλά μια πονεμένη ιστορία
Φοβερο sex attitude και φοβερη χρηση των μπαλονιων της σε ισπανικές περιπτυξεις προκαταρκτικών σταδίων.
Η δε κωλάρα της μεγάλη αφράτη και τροφαντή ειναι τοσο απιστευτη που πραγματικά χαιρεσαι να τη γαμάς.
Η επικοινωνια μαζι της άψογη η συμπερυφορά της υποδειγματική ο επαγγελματισμός της αφταστος και η ανεση της στις ορέξεις μου ειναι τα κριτήρια μου για μένα η Βαλεντίνα ειναι ενα μιλφ must για όλους τους μιλφολάτρες.
Το στουντιάκη ύσηχο απο τα αδιακριτα βλέματα και την πολυκοσμία και αρκετα περιποιημένο.
Παρκινγκ Κυριακή βράδυ απλά μια πονεμένη ιστορία
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού