Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415020
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επιστροφή από τις διακοπές Λύπη και ταυτόχρονη επιστροφή στο χόμπι μου!

Βούρβαχη 19!Καιρό είχα να πάω στο συγκεκριμένο στούντιο,από την εποχή που δούλευε εκεί η Βαρβάρα!

Η Στεφανία είναι γυναικάρα!Ωραία και λιτή παρουσίαση στο σαλόνι αλλά αρκετή για να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να περάσω στο δωμάτιο.Η κυρία επί της υποδοχής αρκετά ευγενική μου εξήγησε τα προγράμματα από τα οποία επέλεξα το απλό για μια απλή γνωριμία.

Στο δωμάτιο αποκαλύφτηκε ο υπέροχος σωματότυπος της Στεφανίας.Ψηλή και ξανθιά γυναίκα,με πιασίματα και Εμμμμ φοβερό,μεγάλο στήθος! Εμμμμ

Ξεκίνησε χαλαρά και ήρεμα με κουβεντούλα για να μπούμε στο κλίμα ομαλά.Μετά ξεκίνησε τα προκαταρκτικά της! μαζί μου για να μου ανεβάσει το ηθικό με φιλιά,τριψίματα και χαιδέματα μέχρι να ξεκινήσει την πεολειχία της!Θα την έβαζα ανάμεσα στις καλύτερες.Καλή πεολειχία,αρκετά υγρή με λίγη χρήση χεριού,ταυτόχρονα αισθησιακά βλέμματα πάνω μου και ταυτόχρονη περιποίηση και γλύψιμο των όρχεων.Με άφηνε να πιάνω και να ασχολούμαι μαζί της και με τα μεγάλα υπέροχα στήθια της!Στο σεξ αποδείχτηκε πάρα πολλή καλή!Αλλά στο πισοκωλλητό ήταν πολλή δυνατή.Μόνο και μόνο που έβλεπα να στήθη της να κουνιούνται έφτασα στη κορύφωση!

Η συνάντηση ήταν άκρως πετυχημένη και μάλλον θα επεδίωκα άλλη μια συνάντηση μαζί της!

Όσοι αρέσκονται σε τέτοιου είδους σωματότυπο και είδους γυναίκες σίγουρα θα την εκτιμήσουν όπως κι εγώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού