Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 38 10
Sex Studio
227427
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μου κινησε το ενδιαφερον η ψιλη κοπελαρα, αδυνατη, ξανθια, εκανε και κατι τρελα στο σαλονακι, και δεν περημενα να ειναι και Ελληνιδα, Θεσσαλονικια μου ειπε, 18 ή 19 ετων στα βασανα.!! Αναμονη στο δωματιο το οποιο επεζε μια πολυ ντεκαυλε τσοντα με μια να πηδιετε με εναν μαυρο δονητη τυπου φρατζολα.!!! Την εβλεπα και μου εφευγε η ορεξη.!! ...ευτηχως η Τζενη δεν αργησε και να ρθει στο δωματιο, μετα απο τη σχετικη γνωριμια την πεσαμε στο κρεβατι, οπου προσφερε πολυ λιγα προκαταρτικα, το βυζακι της μικρο χωρις καλο σχημα, σωμα πολυ ωραιο με μπουταρες, ποδαρες που δεν της χωρτενα με τιποτα.! προσωπακι μετριο δεν την λες ουτε ασχημη ουτε ομως και ομορφη, περασμα την καποτας παρα πολυ αχαρα, με πονεσε παρα πολυ μεχρι που την περασε, πιπα μετρια αλλα με παθος και το ατου της βραδιας το καραμελωμα στα αρχιδια.! ισως το μονο θετικο της υποθεσης, τα περηποιηθηκε αρκετα σε σημειο που νωμιζα δεν θα μου παρει πιπα.!
Αρχισαμε απο κατω οππυ το μουνακι της εχει μια τουφιτσα πανω αλλα ξυρισμενο χαμηλα, βογγυτα ψιλοψευτικα δεν το εχει, ματια ερμιτικα κλειστα, μπορουσα να ειχα τελέιωσει ετσι για να φυγω αλλα την γυρησα στα τεσσερα, διαπιστωνοντας οτι δεν θα φτανω να μπω.!! αλλα η κοπελα στυθηκε πολυ καλα και βολευτικα μια χαρα, κωλαρα 2 στρεματα.!! μπηκα παλι σχετικα ευκολα ...τα βογγυτα συνεχιστηκαν και εδω, τελειωμα κοιταζοντας στον πλαινο καθρεφτη, καληνυχτησμα και αναχωρηση...
Μετρια πραγματα χθες βραδυ, η κοπελα πιστευω εχει μελλον ακομα μπροστα της, οπως λεει καινουρια στην δουλεια, αν φτιαξει το βυζακι της λιγο θα βελτιωθει εμφανησιακα στο επακρο, το service της πασχει λιγακι, ξεπετα δεν την λες, δεν εδειξε να βιαζετε πουθενα, ουτε να δυσανασχετει, χαμογελαστη και ομιλητικη, αν ειχα ορεξη για κουβεντα ισως να περνουσα καλυτερα...ισως.!
Αρχισαμε απο κατω οππυ το μουνακι της εχει μια τουφιτσα πανω αλλα ξυρισμενο χαμηλα, βογγυτα ψιλοψευτικα δεν το εχει, ματια ερμιτικα κλειστα, μπορουσα να ειχα τελέιωσει ετσι για να φυγω αλλα την γυρησα στα τεσσερα, διαπιστωνοντας οτι δεν θα φτανω να μπω.!! αλλα η κοπελα στυθηκε πολυ καλα και βολευτικα μια χαρα, κωλαρα 2 στρεματα.!! μπηκα παλι σχετικα ευκολα ...τα βογγυτα συνεχιστηκαν και εδω, τελειωμα κοιταζοντας στον πλαινο καθρεφτη, καληνυχτησμα και αναχωρηση...
Μετρια πραγματα χθες βραδυ, η κοπελα πιστευω εχει μελλον ακομα μπροστα της, οπως λεει καινουρια στην δουλεια, αν φτιαξει το βυζακι της λιγο θα βελτιωθει εμφανησιακα στο επακρο, το service της πασχει λιγακι, ξεπετα δεν την λες, δεν εδειξε να βιαζετε πουθενα, ουτε να δυσανασχετει, χαμογελαστη και ομιλητικη, αν ειχα ορεξη για κουβεντα ισως να περνουσα καλυτερα...ισως.!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού