Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580479
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έξοδος με εκλεκτή παρέα. Τα μεζεδάκια μας τα φάγαμε, τις μπυρίτσες μας τις ήπιαμε, το μάτι μας το πήραμε, τι έλειπε?

Είσοδος στο κοντινό Πειραιώς 193 όπου ήξερα ότι θα βρω την Μονικα, της οποίας η φωτογραφίες μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον.
Διαφορετική θα έλεγα στην πραγματικότητα. Πιο mignon και πιο γλυκιά κοπέλα, από την έκφυλη γυναίκα που περίμενα να δω συγκριτικά με τις φωτο. Το στήθος της πλούσιο όντως, φυσικό, ωραίο σώμα. Γελαστή με τα μαύρα μαλλιά της δεμένα κότσο.
Δεν δίστασα να περάσω.

Το δωμάτιο μικρό σχετικά, με ντουζιέρα, νιπτήρα σφραγισμένη πετσέτα.
Αρκετός κόσμος πιο πριν από εμένα, έτσι χρειάστηκε να περιμένω. Ηλθε χαμογελαστή στο δωμάτιο και με ρώτησε το όνομα μου. Λίγη κουβέντα για αρχή και έναρξη…
Λίγα έως μηδενικά προκαταρκτικά τα οποία ήταν κάποια φιλάκια στο σώμα και τις θηλές μου. Απλά φιλάκια, όμως, τύπου ματς μουτς, όχι με γλώσσα και γλειψίματα και όχι για πολύ ώρα.. δεκτική στα δικά μου γλυψήματα στο πλούσιο στήθος της και τον λαιμό της, με κάποια χαμόγελα που συνόδευαν την όλη διαδικασία των προκαταρκτικών.
Μέτριο στοματικό, ή μάλλον μονότονο. Τοποθέτηση του προφυλακτικού, και παλινδρομικές κινήσεις του κεφαλιού της πάνω κάτω. Πέραν τούτου, ουδεν. Καθόλου χρήση της γλωσσάς, σε καμιά περίπτωση βαθύ. Ουτε και χερι όμως για να τα λεμε όλα. Για περιποίηση της γύρω περιοχής και @@ιων ούτε λόγος. Αυτό το λίγο όμως που έκανε όμως το έκανε καλά.
Και το sex μαζί της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Λίγη συμμετοχή (απλά κάποια ανεπαίσθητα βογκητά) καμιά χειρονομία ή χάδι από πλευράς της. Μοναχά στο ιεραποστολικό τσιμπούσε ελαφρά τις θηλές μου. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις και τελειώσαμε στα τέσσερα, οπού ο κοντινός καθρέπτης ήταν αρκετα καλός σύμμαχος……
Λίγη κουβέντα και σύντομη αποχώρηση.

Η Μονικα είναι μια γλυκιά και γελαστή κοπέλα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν «ξεπέτα» μιας και δεν έδειχνε σημάδια βιασύνης, αλλά η απόδοση της δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Δεν μετάνιωσα που την «συνάντησα» αλλά σίγουρα η συνεδρία μας δεν θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου για καιρό. Για μια φορά καλά είναι, ειδικά για τους συναγωνιστές που έχουν ήδη «πλούσιο βιογραφικό».
Για όσους ξεκινάνε τώρα θεωρώ πως άλλες κοπέλες έχουν μεγαλύτερη προταιρεότητα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μόνικα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού