Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 219 10
Sex Studio
199830
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Είχα μεγάλες καύλες και ήξερα πως μόνο η Λίντα μπορούσε να μου τις σβήσει. Έτσι δεν κάθησα να το πολυσκεφτώ και έτρεξα αμέσως γιά το μαγαζί. Η υπηρεσία ευγενική με υποδέχτηκε και με πέρασε στο σαλόνι να περιμένω μιά και τα δωμάτια ήταν πιασμένα. Ούτε 18.30 και ήδη γινόταν χαμός. Κάποια στιγμή ακούω βήματα απο τακούνια να πλησιάζουν με ήχο ρυθμικό και γρήγορο. Ανυπόμονα. Τότε την βλέπω να περνάει και να χάνεται μέσα στο δωμάτιο υπηρεσίας. Την είδα από πίσω μόνο καθώς χάθηκε και συγκράτησα το σαγηνευτικό περπάτημα, τα κοκκινόμαυρα εσώρουχα και το υπέροχο άσπρο δέρμα του σωματός της. Ένα σώμα πολύ καλο σε αναλογίες σε συνδιασμό με τις μαύρες γόβες, της έδιναν έναν άλλον αέρα...
Περνάω λοιπόν δίνοντας το απλό παράβολο και περιμένω. Μετά από αρκετή ώρα έφτασε με άγριες διαθέσεις. Αρχίζει τα γλειψείματα και με παροτρύνει να κάνω το ίδιο. Δεκτική στα ζεστά μου χάδια άλλοτε πιο τρυφερά και άλλοτε πιο βίαια ανταποδίδει με δυνατή και υγρή πίπα. Το σίγουρο είναι ότι δεν σε αφήνει να χαλαρώνεις. Αρχίζουμε πισωκολλητό με εμένα να δίνω δυνατά και αυτη να δίνει... σφαλιάρες. Κατόπιν ιεραποστολικό όπου γίνεται πολύ θερμή με φιλιά στο λαιμό και τέλος με πολλή ένταση όπου εξαντλήθηκα. Το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά είναι και καλύτερη μαζί της. Πολλή ενέργεια και ακούραστη. Μπράβο Λίντα! Δεν έχω τι άλλο να πω...
Περνάω λοιπόν δίνοντας το απλό παράβολο και περιμένω. Μετά από αρκετή ώρα έφτασε με άγριες διαθέσεις. Αρχίζει τα γλειψείματα και με παροτρύνει να κάνω το ίδιο. Δεκτική στα ζεστά μου χάδια άλλοτε πιο τρυφερά και άλλοτε πιο βίαια ανταποδίδει με δυνατή και υγρή πίπα. Το σίγουρο είναι ότι δεν σε αφήνει να χαλαρώνεις. Αρχίζουμε πισωκολλητό με εμένα να δίνω δυνατά και αυτη να δίνει... σφαλιάρες. Κατόπιν ιεραποστολικό όπου γίνεται πολύ θερμή με φιλιά στο λαιμό και τέλος με πολλή ένταση όπου εξαντλήθηκα. Το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά είναι και καλύτερη μαζί της. Πολλή ενέργεια και ακούραστη. Μπράβο Λίντα! Δεν έχω τι άλλο να πω...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού