Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ωραία σε εμφάνιση η εμμανουέλα. Ξανθό μωρό. ωραίο προς το μικρό αλλά στητό βυζάκι. Με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούσαν το απογευματάκι δεν το σκέφτηκα πολύ κ πέρασα με το απλό των 30 ευρώ γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι θα πετύχεις..

Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο, αρχίζει κωλοτρίβεται, ξαπλώνει στο κρεβάτι κ με αφήνει να τη γλύψω στυα βυζάκια της. μου πιέζει και το κεφάλι σαν να γοθστάρει. με σπρώχνει προς τα κάτω για γλυφομούνι. Δεν είχε βάλει λυπαντικό από ότι ειδα, με άφησε μέχρι και δάχτυλο.. ολα καλά ως εκέι.. μετα της λέω πίπα. πρώτο όχι. επιμένω εγώ, πάλι τα ίδια.. Επιμένω πηγαίνω δίπλα στο πρόσωπο της και τον βάζει με δυσκολία στο στόμα της για δέκα δεύτερα κ μόλισ βγαίνω φτύνει δίπλα απο το κρεβάτι. οκ, δεν σ αρέσει η γεύση του προφυλακτικού.. αλλαξε δουλεια!

Περνάμε στο γαμήσι.. ούτε κουβέντα να αλλάξει σταση. μόνο ιεραποστολικό.. κ στα 2 λεπτα κάπου, ίσως κ πιο νωρίς.. τελειωσες? θα φωνάζει η τσατσα. άντε τέλειωσε, περιμένει κοσμος έξω..

ότι καταλαβατε καταλάβατε. εγώ ούτε το 30αρι θα ξαναέδινα πάντως.. καλή στα προκαταρτικά. πρόσφερε πράγματα που δεν είχα πληρώσει γιατί προφανώς γούσταρε.. αλλα ούτε πίπα και στο γαμήσι κομοδίνο.. με μια κοινώς απαράδεκτη συμπεριφορα. Μπείτε δείτε την και μεταβολή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλλα
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού