Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414950
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διαβάζοντας σχόλια και έχοντας δει φωτογραφίες πήγα να επισκεφθώ τη Νίκη αφού, όπως έγραφε ένας, κάθε λάτρης αυτού του τύπου γυναίκας πρέπει να την εχει στο παλμαρέ του. Εφυγα με ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά αισθάνθηκα ότι η Νίκη είναι μία κοπέλα που σου δείχνει ότι...ντρέπεται.
Ως γυναίκα είναι να σου αρέσει αυτός ο τύπος, το milf με πιασίματα, απίστευτο δέρμα και ίσως τα καλύτερα βυζιά που κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Μπαίνει στο δωμάτιο με χαμόγελο και συστολή και σου αρχίζει μία σεμνή ισπανική ενώ σε φιλάει όπως τα εικονίσματα. Αν της μιλάς σκάει κανένα ντροπαλό γελάκι. Ωστόσο δεν είναι βιαστική. Πίπα με προφυλακτικό τυπική. Γενικώς κάνει ότι της πεις. Εγώ στην αρχή την έβαλα από πάνω, έπεσε μπροστά και είχα αυτά τα απίστευτα βυζιά στο στόμα και στα χέρια μου. Σε συνδυασμό με την απαλότητα του δέρματος είναι κάτι που σε κάνει να ξεχνιέσαι. Την κράτησα αρκετά εκεί και μετά απο κάτω για γρήγορο σφυροκόπημα όπου βγάζει κάτι ήχους. Στα μείον η κρέμα που βάζει, αισθάνεσαι να γλιστράς. Για να μην το κουράζω, συνυπογράφω μέχρι τελείας την κριτική του CHEYENNE που ειναι πιο κάτω. (δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα, σύντροφε σε χρησιμοποιώ πια ως οδηγό και σε εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
32
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια