Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 222 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 501069
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αρτι αφιχθεις απο την επισκεψη στη Βανεσσα.

Παρκαρισμα ανετο και βουρ στον 1ο. Μπαινω και καθομαι στο σαλονακι οποτε και σκαει η τσατσα που μου εκανε εντυπωση οτι ηταν και φιλικη αν και δεν με ειχε ξαναδει. Μου πε οτι ειχε την Βανεσσα και οτι σε λιγο θα περναγε να την κοζαρω. Εσκασε μετα απο 5λεπτο και το μωρο με το χαμογελο ειπε ενα γεια και αφου ειδα οτι ηταν η ιδια με τις φοτο λεω φυγαμε μεσα. Αν και αρχικα η τσατσα με πηγε σε δωματιο χωρις ντουζιερα μολις το ζητησα καθαρισε το δωματιο που μολις ειχε αδειασει και μπηκα. Αφησα τα 60 και για μασαζ...

Η Βανεσσα ειναι πολυ ομορφη γυναικα. Κορμαρα ατελειωτη και προσωπαρα γλυκια με ναζι. Τουμπανο λεμε!! Στο μασαζ απλα περναει η ωρα αλλα στην πιπα ειναι πολυ καλη, χωρις χερια και με πολλυ ωραια γλυψιματα στα αρχιδια. Εκανε την καουμποισα οπου και απλα δεν παιζεται ενω η θεα δε ειναι μοναδικη. Εχει και το + οτι λογω υψους φερνει και τις βυζαρες της στο στομα σου. Καθοτι ημουν και πρησμενος απο το πολλυ φαγητο δεν αλλαξα σταση απλα οταν κουραστηκε την ξαπλωσα πανω μου και αρχησα εγω το σμπρωχτηρι απο κατω οπου αρχησε να λεει και κατι ωραια προστυχα και εκει αδειασα.

Το μονο κακο οτι εφυγε στα καπακια γιατ απο ειδα και το σαλονακι ηταν γεματο (τουλαχιστον 3). Τυχεροι ολοι. Η κοπελα αξιζει ειλικρινα. Απλα την αλλη φορα θα παω αφαγοτος να το καραευχαριστηθω το Βανεσσακι στα γλυψιματαΓλώσσα ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
giorgos_eltoro
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια