Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597427
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια τα 'χω ξαναπει..
Χθεσινή αποχαιρετηστήρια επίσκεψη.. Σε 10 μέρες σταματά μου 'πε κ γι' αυτό ήταν κ παρα πολλή χαρούμενη σ' αντίθεση με την προηγούμενη φορά..!
Πηγα νωρίς κατα τις 8 παρα, οπότε έστησα καραούλι απ' έξω κ με το που την είδα να μπαίνει, μπήκα πρώτος-πρώτος..
Πήρα το πρόγραμμα των 100 με μασαζ, ισπανικό, 69, αλλά όχι γυμνό στοματικό.. Με 150 έχει κ πρωκτικό (το κωλαράκι κι η τρυπούλα της, όπως κατάλαβα κατα τη διάρκεια του 69 είναι απίστευτη)..!
Τα παμε κ χαλαρά καθώς δεν είχε καθόλου κόσμο εκείνη την ώρα, κ καναμε ακριβώς ότι λέει το πρόγραμμα κ χωρίς βιασύνη.. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, έχασα το μέτρημα, αλλά υποθέτω γύρω στο μισάωρο.. Όλα ήταν πολύ όμορφα κ στεναχωριέμαι που 'ταν η τελευταία φορά..
Πάντως είναι απίστευτο να παίρνεις σύνταξη στα 21 σου..! Απ' τα 17 ξεκίνησε μου 'πε στην Ελβετία, εκεί είναι νόμιμο.. Αφού κουράστηκε κ δε θέλει άλλο το κορίτσι, καλά κάνει κ σταματά.. Σκέφτεται να δουλέψει σε κανα στριπ στην πατρίδα της στο μέλλον.. Για Ελλάδα δε θέλει να ξαναγυρίσει προς το παρόν.. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα στο σχετικό θρεντ της μπορεί να γραψω κι άλλα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Σπουδαίος
52
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού