Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Από όλα τα κορίτσια που έχω συναντήσει τόσα καιρό στα studio η Λίντα κάνει το λιγότερο ελκυστικό σαλόνι. Στο δωμάτιο όμως «μεταμορφώνεται» σε μηχανή του sex. Έτσι έγινε και στην σημερινή μας συνεύρεση.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Γνωρίζοντας από τα πρόγραμμα στο site του studio ότι θα την βρω εδώ, κατέφθασα.
Τα δωμάτια γεμάτα και αναμονή στο σαλόνι, όπου η ευγενεσατη υπηρεσία μου επιβεβαιώνει την παρουσία της Λίντας.
Πέρασμα δευτερολέπτων από το σαλόνι, χωρίς ίχνος χαμόγελου και είσοδος στην κουζίνα.
Ήμουν όμως προετοιμασμένος και πέρασα.
Μετά από αρκετή ομολογουμενως ώρα αναμονής έρχεται.
Μια εντελώς διαφορετική γυναίκα. Πρόσχαρη, γελαστή με χιούμορ, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες πριν την έναρξη της «συνεδρίας ¨μας».
Μιας εξαιρετικής συνεδρίας. Προκαταρκτικά για σεμινάριο, Περιποίηση όλου του σώματος μου, του λαιμού και αυτιών μου. Τελεία συμμετοχή και στην δική μου περιποίηση. Προτροπές απο πλευράς της για πιο «άγριες» καταστάσεις.
Άψογο στοματικό και περιποίηση της γύρω περιοχής και καραμελωμα στα @@κια.
Δεν χρειαστήκαν πολλες στάσεις στο sex. Δυο ήταν αρκετές αλλά σε μεγάλο χρονικό διάστημα η κάθε μια, για να έλθει το τέλος. Άψογη συμμετοχή σε όλη την διάρκεια, με σφιχτές αγκαλιές, αναστεναγμούς και βογκητά και φυσικά κάποιες σφαλιαρίτσες, σήμα κατατεθέν της Λίντας .
Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα μου, εκπλήσσοντας με θετικά και κουβεντιάσαμε λίγο, με πειράγματα από πλευράς της.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την Λίντα. Είναι από τα κορυφαία pse, έμπειρη γυναίκα, με πολύ καλό sex, άψογο στοματικο. Δικαια θεωρείται μια από τις σταθερές αξίες των studio εδώ και καιρό.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίντα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίντα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια