Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401421
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είχα διαβάσει τα καλύτερα για την Έλενα είχα δεί και τις φώτο οπότε είπα να περάσω να ρίξω τον ψήφο μου. Απο πρώτη εντύπωση καλή σκέφτηκα μελαχρινή ψηλή βυζάρες βέβαια στις φώτο έχει πέσει και λίγο fotoshop. Η αλήθεια είναι ότι την περίμενα καλύτερη. Οπότε το σκέφτηκα και είπα να δοκιμάσω. Προκαταρκτικά αρκετά μπορώ να πώ έγλυψα τις βυζάρες τις και αυτή τις μπάλες μου αλλά με ξενέρωσε που ήταν με το ρολόι στο χέρι το αποκορύφωμα ήταν που μου ζήτησε να ξεκινήσουμε χωρίς καλά καλά να έχει ζεσταθεί το εργαλείο!!! Εννοείτε ότι την έβαλα στην θέση της, το ότι μπορεί να έχει και άλλους πελάτες το καταλαβαίνω αλλά πρέπει και αυτή να καταλάβει ότι αν ήθελα 5λεπτη εξυπηρέτηση θα πήγαινα φυλής! Μετά το περιστατικό ξενέρωσα τελείως τελείωσα στα γρήγορα κακήν κακός και την έκανα. Θεώρησα ότι πέταξα ένα πενηντάρικο. Πάνω στο θέμα πενηντάρικο να πώ ότι ότι το συγκεκριμένο studio λέει ότι κάνει καλύτερες τιμές άλλα όταν το είπα στην τσατσά μου είπε ότι ναι μεν αλλά αυτό δεν ισχύει για την Έλενα Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού