Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Βράδυ Σαββάτου, κουφόβραση και ηρεμία στην Αθήνα

Επίσκεψη στο Studio αυτό και γενικά σε Studio πρώτη φορά. Ενθουσιασμός για την καθαριότητα, αντιμετώπιση της τσατσάς αλλά και επίσης του επιπέδου υπηρεσίας σε σχέση με τα ελεηνά πλέον σπίτα στη Φυλής και τον κόσμο που μαζεύουν.

Κοπέλα της βαρδιάς η Λόλα, 99% καταγωγής Αλβανίας, αλλά πάνω από όλα Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α. Απίστευτο αδύνατο σώμα, τρελά ποδαράκια, πανέμορφα βυζάκια, μακρυά από πλαστικούρες και ρόγα στο σωστό μέγεθος. Πανέμορφα μακρυά μαλλιά, περιποιημένα και ένα σκερτσόζικο προσωπάκι με χαρούμενα μάτια.

Πρόγραμμα με ποδολαγνία στα €60.

Μπήκε στο δωμάτιο χαλαρή. Επικοινωνιακή full και ανθρώπινη αποκρισιμότητα και μπλα μπλα (δε μοιάζει για ζωντόβολο). Προκατακτικά φιλάκια στον λαιμό, στήθος και γλύψιμο ρόγας που με τέτοιο πλάσμα σε δευτερόλεπτα ήμουν ντούρος.

Πίπα όρθιος και αυτή στα 4 πάνω στο κρεβάτι με μένα full καβλάndy = απίστευο eye candy. Δεν κράτησε πολύ το ρούφηγμα αν και ήταν στιβαρό και με χτυπήματα στη γλωσσίτσα έπειτα απο προτροπή δικιά της

Τραβάει τελευταία ρουφηξιά μαζί με παίξιμο αρχιδιών, τραβιέται πίσω φέρνει τα ποδαράκια της μπροστά, και παρακολουθώ σε slow motion να μου γραπώνει το καβλί με τα πατουσάκια της Χαμόγελο

Μετά από αυτό το θέαμα με αυτά τα κάβλα ποδαράκια να παίζουν το καβλί μου και αφού έριξα από 2 ρουφηξιές στο καθένα κουτεπιέ την βουτάω και τη φέρνω πιο κοντά και ανεβένω στο κρεβάτι για να πάθω ΣΟΚ όταν εισέλθω στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στενό μουνάκι της που πραγματικά αναρωτιόμουν αν κάτι πήγε στραβά και νιώθω κάτι τόσο στενό στο καβλί μου. Αφού την πέρνω λίγη ώρα ιεραποστολικά έχοντας ρίξει λίγα σκαμπιλάκια στα βυζιά της, μου στήνεται στα 4, οπου η σκληρή μου είσοδος σε συνδιασμό με χάιδεμα σε αυτό το απίστευτο δέρμα έχοντας την τρομερή μυρωδιά της να μου τρυπάει τη μύτη και κοιτάζοντας τη από τον καθρέυτη σε συνδιασμό με τα σχόλια της, ήρθε η λύτρωση μέσα της.

*Σημειώνω πως είναι η πρώτη φορά που τελειώνω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είχα καταφέρει ποτέ να τελειώσω σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Λόλα
teLXiNa
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια