Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Σημερινη πρωινη επισκεψη στο γνωστο ιδρυμα και συναντηση με μια γνωριμη κοπελα,μιας και την εχω επισκεφτει αλλες δυο φορες στο παρελθον και μαλιστα εχω γραψει γι'αυτην.
Οπως εχω ηδη επισημανει στην προηγουμενη κριτικη μου,το κοριτσι σχιζει απο εμφανιση,τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα....Δε θα την περιγραψω εμφανισιακα αφου αυτα εχουν αναφερθει τοσο απο μενα οσο και απο αλλους συναγωνιστες.
Εκει ομως που θελω να σταθω ειναι στη συμπεριφορα της κοπελας απεναντι σε εναν πελατη που την επισκεπτονταν για δευτερη φορα μεσα σε πεντε μερες και μαλιστα σε πρωινη βαρδια καθημερινης που εκ των πραγματων τα πραγματα ειναι τουλαχιστον χαλαρα,ιδιαιτερα αυτη την εποχη...
Για να μη μακρυγορω μετα απο συντομη αναμονη μου το κοριτσι εισηλθε στο δωματιο με μαλλον αδιαφορο και βαριεστημενο υφος και με εναν τυπικο χαιρετισμο(λες και δε με ειχε ξαναδει)μπηκε κατευθειαν στο ψητο...
Προκαταρτικων εναρξη,αλλα για το συγκεκριμενο κοριτσι τα προκαταρτικα ειναι απλα ενα συντομο Ισπανικο(στο απλο προγραμμα)συνοδευομενο απο καποια φιλια στο στηθος......Και αν κανεις παρει προγραμμα με Ισπανικο ποια η διαφορα???
Απλα οτι το Ισπανικο διαρκει περισσοτερη ωρα!!!Εχοντας δοκιμασει και τα δυο προγραμματα σε διαστημα πεντε ημερων,δεχθηκα ακριβως τις ιδιες,κατα την αποψη μου,ανεπαρκεις υπηρεσιες....
Και στις δυο επισκεψεις μου η κοπελα απεφυγε επιμελως ακομη και τα αγγιγματα πανω απο το στηθος μου και αναλωθηκε σε ενα βαρετο και πανομοιοτυπο Ισπανικο με καποια υποκωφα μαλλον αστεια βογγητα, λες και ηταν κουρδιστο κουκλακι....Ταυτοχρονα,οι στασεις που παιρνει σε ολη τη διαρκεια της συνευρεσης στελνουν με απολυτη σαφηνεια το μηνυμα
Τελος παντων,επειδη προκειται για κοριτσι εξαιρετικης εμφανισης,ειναι κριμα να υιοθετει αυτη την τακτικη οριακης διακπεραιωσης και ολοφανερης ξεπετας,ειδικα σε μια εποχη που τα πενηνταευρα δεν περισσευουν....
Παρεπιπτοντως,πριν απο το 42 επισκεφτηκα το 55 οπου η αγενης τσατσα ισα που μου ανοιξε μια χαραμαδα στην πορτα για να μου πει με τον πλεον αποτομο τροπο, χωρις να χαιρετισει καν, οτι το κοριτσι ελειπε σε γιατρο.....
Λοιπον κυριες και κυριοι,τσατσοι,τσατσαδες και επαγγελματιες κοπελες,για συνελθετε λιγο γιατι ο προφητης poutanofucker προβλεπει οτι θα ερθει καιρος που θα βαρατε μυγες και θα κανετε υποκλισεις και μετανοιες στους υποψηφιους πελατες σας για να τους πεισετε να δοκιμασουν οι μεν το προιον τους,οι δε τις υπηρεσιες τους...
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω οι υπευθυνοι του site να μη λογοκρινουν το κειμενο κρινοντας το προσβλητικο...
ΥΓ Οφειλω να πω εναν καλο λογο για την ευγενεσττη τσατσα του 42 που μαζι με τον Τακη αποτελουν πραγματικα ενα διδυμο που ξεχωριζει....

ΥΓ2 Ας γινουμε και μεις οι πελατες απο τους οποιους ζει ο συγκεκριμενος χωρος λιγο πιο απαιτητικοι ωστε να μη διαιωνιζονται καποιες αρνητικες συμπεριφορες!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Margo
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού