Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414890
Γενική βαθμολογία

3.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Λοιπον με έχει κουράσει το θέμα, αλλά καλό είναι να γράφονται και οι αρνητικές απόψεις. Εγώ διάβασα τις προηγούμενες κριτικές για τη Βαλέρια - στην πλειοψηφία τους καλες - αλλά μάλλον είναι και υποκειμενικά όλα?
Μπα..δε νομίζω!
Τέλος πάντων. Εν συντομία, στουντιάκι στου διαόλου το κεράτο από εκεί που μένω, ζέστη, η υπηρεσία επίσης ρωσίδα, λίγη αναμονή, το δωμάτιο μέτριο (για επίπεδο στούντιο), μόνο θετικό η ντουζιερα.
Η κοπέλα, ψηλή (με τακουνάρες βέβαια), ξανθιά, Ρωσίδα. Δεν τη λες και μουνάρα, έχει ωραίο κώλο, ποδάρες χμ χμ , πεσμενο βυζάκι 3αρι, αλλά πιο ΠΕΣΜΕΝΗ απολα ήταν η διάθεση της!
Πήρα το αυταρχικό, γιατί είχα πληροφορίες, και ήθελα κάτι σε αυταρχική ποδολαγνεία κλπ. (τελος πάντων βιτσια είναι αυτά)
Οτι και να της έλεγα, ξινιζε τα μουτρα, βαριόταν, και σαν να της φαινονταν αστεια προπαθούσε να πνίξει κάτι γελάκια που της ξεφευγαν. Ε ξενερα!! τελος πάντων για να μην τα περιγράφω όλα, έχυσα στα πόδια και με κοιτούσε σαν χαζη σαν να μην το ξαναεβλεπε. Βιάστηκε να σκουπιστεί, και μου είπε πως τωρα γύρισε από διακοπές. Τη ρωτησα αν δουλευει σε άλλα στουντιο (για να ξερω να την αποφευγω) και μου ειπε σε πολλά. (?)
Καλό παλτουδάκι ... όποιος κρυώνει ας πάει.
Μετά μέσα στο τραμ σκεφτόμουν πόσο μαλακας ειμαι που εδωσα 80ευρω σαυτη τη βλαχο-πατσαβουρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
69
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική