Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά απο το πολιτισμικο σοκ με την πιτσιρικα απο αλλο στουντιο και το κωλι της, χτες ( προχτες πλεον )εγινε παλι το κακο. Με την Λιντα εχω ξαναβρεθει και περασα αρκετα καλα. Αυτη τη φορα ομως ( η μαλλον εκεινο το απογευμα ) ηταν λες και η γκομενα ειχε δαιμονιστει! ( και μαζι με αυτην ο κωλος της ) Παρακαμπτω τα τυπικα, ειμαι ημι-μονιμος πλεον στο συγκεκριμενο λογω κοντινης αποστασης και οποτε παω θα παω για να περασω και οχι για τσαρκα, και ερχομαι στο προκειμενο. Λες και γαμησα διαφορετικη Λιντα τοτε και διαφορετικη τωρα. Η πιπα της το ιδιο προστυχη και κολασμενη σε μερικα σημεια, και οταν ηρθε η ωρα του σεξ η γκομενα οσο εδινα εγω μπροστα αυτη εδινε πισω! Εμεινα μαλακας. Λες και μισουσε τον κωλο της με παθος και ηθελε να της τον τιμωρησω χαχα! Σταθηκα και τυχερος γιατι δεν ειχε κοσμο οποτε εκατσα καμποσο μεσα, στην ουσια εκατσα παρα πολυ τωρα που το σκεφτομαι αλλα ενταξει, ουτε πορτα μου χτυπησανε ουτε τιποτα. Οχι οτι μου το εχουν κανει ποτε ( ουτε σε αυτο ουτε σε αλλα μαγαζια ). Αλλαξαμε και εγω δεν ξερω ποσες στασεις, ολες απο πισω, και εγω στο τελος να σταζω απο την κουραση και το γαμησι. Με αφησε και να την πνιξω λιγακι ( οχι οσο θα ηθελα αλλα δεν ειναι και γκομενα μου ενταξει ) και εκει γουσταρα ακομα περισσοτερο την ολη φαση. Μπραβο στην κοπελα που δε το ντρεπεται το θεμα και το ζει το γαμησι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
underexposed321
Μέλος
48
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική