Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281281
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η ημερομηνια κατα προσεγγιση καθως εχω καιρο να μπω στο site και τις βαζω μαζεμενες. Κλασσικα βραδινη τσαρκα και κατεληξα στο Βριλησσου 42 αυτη τη φορα για την Λινα-Λολα ( Λινα εγω την θυμομου, Λολα μου τη συστησε ο τσατσος ). Τελος παντων μιλαω για το μικροκαμωμενο γκομενακι, ξανθοκαστανα μαλλια ( αν οχι εντελως ξανθα ), τσαχπινα και οχι μονο. Σκετη καβλα βασικα, και στα συν το γεγονος οτι η γκομενα δεν μασαει, δεν το παιζει γατουλα και αυτο το γουσταρα αρκετα.
Στο δια ταυτα, πηρα 100αρι για κωλο. Το γκομενακι απαιχτο απο ολες τις αποψεις. Καθαρο, αφηνε παντου πιασιματα, γλυψιματα, φιλια και ιστοριες, και το χαστουκι στα κωλομερια πηγε συννεφο. Δεν εχω να πω παρα πολλα καθως θα γραφω σελιδες ολοκληρες, απλα το οτι διαψευστηκα πανυγηρικα για τις αμφιβολιες που ειχα οταν εδινα τα λεφτα. Καθως πηγαινα για απλο και μετα απο κουβεντα με τον τσατσο λεω ας δοκιμασω. Ειναι νεα και φαινεται εχει ορεξη και γουσταρει αυτο που κανει, και εαν ταιριαξει λιγακι η χημεια της με τον πελατη, τα δινει ολα. Πολυ ωραιο γκομενακι και θα το ξανατιμησω σιγουρα, εστω για το απλο προγραμμα.
Στο δια ταυτα, πηρα 100αρι για κωλο. Το γκομενακι απαιχτο απο ολες τις αποψεις. Καθαρο, αφηνε παντου πιασιματα, γλυψιματα, φιλια και ιστοριες, και το χαστουκι στα κωλομερια πηγε συννεφο. Δεν εχω να πω παρα πολλα καθως θα γραφω σελιδες ολοκληρες, απλα το οτι διαψευστηκα πανυγηρικα για τις αμφιβολιες που ειχα οταν εδινα τα λεφτα. Καθως πηγαινα για απλο και μετα απο κουβεντα με τον τσατσο λεω ας δοκιμασω. Ειναι νεα και φαινεται εχει ορεξη και γουσταρει αυτο που κανει, και εαν ταιριαξει λιγακι η χημεια της με τον πελατη, τα δινει ολα. Πολυ ωραιο γκομενακι και θα το ξανατιμησω σιγουρα, εστω για το απλο προγραμμα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού