Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρωινές υποχρεώσεις με οδήγησαν στην Κυψέλη. Από το site του κοντινού studio Paradise είχα ενημερωθεί ότι εργαζόταν η Ντιάνα. Ένα κορίτσι που ούτε το είχα δει, ούτε ήξερα τίποτα.
Δεν έχασα την ευκαιρία. Καινούργια κυρία επί της υποδοχής, με περνάει στο σαλόνι και μου προλογίζει την Ντιάνα, η οποία μέσα στην ώρα φθάνει.
Ξανθιά με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους με αφέλειες. Μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια, σαρκώδη χείλη, Piercing στην μύτη. Πλούσιο φυσικό στήθος, περιφέρεια με τα απαραίτητα πιασίματα Μου άρεσε και πέρασα.
Μετά από σχετικό χρόνο αναμονής έφθασε στο γνωστό δωμάτιο. Λίγη κουβέντα για αρχή, παρ΄ολιγο να με πιάσουν τα γέλια όταν με ρώτησε : «Πρώτη φορά εδώ?». Που να ήξερε η κοπέλα….Μεγάλο χαμόγελο
Καλά προκαταρκτικά τόσο σε ποιότητα, όσο και σε διάρκεια. Εστίασε στο στήθος μου, το οποίο πιπιλούσε για αρκετή ωρα, δινοντας μου και πεταχτά φιλία και στο υπόλοιπο σώμα. Έτριψε το πλούσιο στήθος της στον «μικρό Cheyenne» σε πρώτη φάση, για να ακολουθήσει μια πολύ καλή Ισπανική. Προκαταρκτικών συνέχεια στο ίδιο μοτίβο.
Πολύ καλό στοματικό. Χωρίς χέρια, αρκετα βαθύ, χωρίς δόντια, αρκετα αισθησιακό χτυπήματα και πέρασμα της γλώσσας από όλο τον κορμό. Περιποίηση και στα @@κια για κάμποση ώρα.
Ιδία φιλοσοφία και στο sex. Θετική στην αλλαγή στάσεων και δεκτική στις όποιες λογικές απαιτήσεις μου. Καλή συμμετοχή, με αναστεναγμούς και βογκητά, ιδιεταιρα όσο την φιλούσα στο στήθος.

Μετά το τέλος γρήγορη καλημέρα και όδευσε προς την έξοδο. Στην προσφιλή μου συνήθεια να μιλήσουμε λίγο, ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι κουβεντιάσαμε λιγάκι. Της αρέσει να εργάζεται σε πρωινή βάρδια όπως μου είπε. Εκτός από το Paradise εργάζεται και στο Βριλησσού 55 – 57 με το όνομα Ρενάτα. Το κοινοποιώ, μιας και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μαθευτεί.

Απρόσμενα καλή η Ντιάνα. Πέρασα πολύ καλά με μια κοπέλα που δεν ήξερα τίποτα για αυτήν. Υπομονετική, δεκτική, καλή γνώστης του αντικειμένου. Σήμερα η τύχη μου χαμογέλασε.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ντιάνα , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική