Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν θα αρχίσω με τα αρνητικά και με το 5 που έβαλα στην Συμπεριφορά τσατσάς.Η υπηρεσία ήταν πολύ καλή και ευγενική. Απλά έβαλα εκεί τον βαθμό που αντικατοπτρίζει την εικόνα μου για την επιχείρηση. Τους είναι τόσο δύσκολο αφού μπήκαν στη διαδικασία να έχουν σάιτ, να έχουν και τις σωστές βάρδιες.Πήγα 23:30 και ζήτησα τη Βίκυ και η τσατσά μου είπε οτι δε δούλευε σήμερα και ότι είναι λάθος στο σάιτ το πρόγραμμα. Σόρρυ αλλά εγώ τι φταίω; Το ίντερνετ το έχουμε για να μας ενημερώνει. Και έτσι ξεκίνησα και εγώ από του διαόλου τη μάνα να πάς στη Βριλησσου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό από τη μεριά τους. Για να μην πάω χαμένος ο κόπος μου μπήκα στη Λάουρα που τελείωνε εκείνη την ώρα μου είπε. Αν και κουρασμένη ήταν μια χαρά. Μια πολύ καλή εμπειρία. Η εμφάνιση φαίνεται και από τις φωτό στη σελίδα τους, τρομερές βυζάρες, υστερεί όμως σε κωλο η μικρά. Πρόσχαρη, ευγενική, άρχισε με λίγα φιλιά στο στόμα, προφυλακτικό, στοματικό, έκατσε από πάνω μου, ιεραποστολικό, κ μετά στα 4 όπου κ τελείωσα. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε κ βογγητά και κραυγούλες οι οποίες σε φτιάχνουν. Προσπάθησε να περάσω καλά, και το εκτιμώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σεβαστός
14
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού