Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597427
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από ένα χορταστικό σιτυτουρ με την Εσμεράλντα, είπα να προχωρήσω κ σ' ένα γλυκό επιδόρπιο κ να ξανασυναντήσω επιτέλους την πανέμορφη Κάρολαϊν, που μου 'χε μείνει αποθημένο, αφού η προηγούμενη συνάντησή μας πριν κανα χρόνο δεν πήγε πολύ καλά (δες κριτική από Συγγρού 144)..
Έδωσα 50 για το απλό, γιατί δε μου 'χαν μείνει πολλές δυνάμεις..
Ο χώρος πολύ ωραίος κ καθαρός, όπως τον περίεγραψε κι ο προηγούμενος φίλος με ντουζάκι, πετσετούλα κτλ..
Όταν μπήκε με θυμήθηκε με λίγη προσπάθεια.. Είχε αλλάξει κάπως από περσι, αλλά παραμένει ίσως η πιο όμορφη γκόμενα έχω δει από κοντά..!
Καταρχας τα μάτια της ήταν στο φυσικό τους χρώμα καστανά, πέρσι φορούσε γαλάζιους φακούς αν θυμάμαι καλά..
Λιγότερο μαυρισμένη από περσι δεν έχει κάνει τόσα μπανάκια φέτος φαίνεται, κ πιο αδυνατισμένη.. Μου 'πε ότι έχασε 10 κιλά από πέρσι..! Κ παρόλο που δεν μ' αρέσουν γενικά οι πολύ αδύνατες, το σώμα της παραμένει τέλειο..! Δεν έχει ίσως τόσα πιασήματα, αλλά δεν τη λες κ κοκαλιάρα.. Η μέση της ειδικά είναι δαχτυλίδι, κ τη σηκώνεις σαν πούπουλο..! Το στήθος της έχει πάρει ένα πιο φυσιολογικό σχήμα, έχει πεσει λίγο προς τα κάτω κι έχει γίνει πολύ απαλό σαν φυσικό..! Είναι τέλειο δε διακρίνεις ούτε ουλές, ούτε τίποτα κ δεν είναι τόσο πρησμένο κ σκληρό όσο πέρσι που η επέμβαση της ήταν φρέσκια..
Μου 'πε ότι ήμουν τυχερός που την πέτυχα, γιατί σταματάει σ' ένα μήνα περίπου (μέσα στον Αύγουστο).. Τη ρώτησα γιατί, αλλά μου 'πε ότι δεν μπορεί να κάνει για πάντα αυτή τη δουλειά κι ότι την κάνει ήδη 4-5 χρόνια..! Εγώ δεν το ξερα ότι δούλευε τόσο καιρό, πέρσι την έμαθα μόλις..! Αν κ παλιά με τα μιρότερα βυζάκια δε θα μ' άρεσε τόσο πολύ.. Κ βέβαια πέρα απ' το στήθος έχει κάνει επέμβαση κ στα χείλη της που 'ναι μεγάλα κ σαρκώδη.. Κρίμα που δε δίνει κ κανα γλωσόφιλο θα 'χαν υπέροχη αίσθηση πιστεύω..! Όπως δεν κάνει κ γυμνό στοματικό κ πρωκτικό πλεόν..
Το στοματικό δεν το κάνει για λόγους υγιεινής μου 'πε (έρπης κτλ) κ πολλοί συναγωνιστές θυμάμαι θα συμφωνούν μαζί της.. Άλλωστε αφού τελειώνει σε λίγο καιρό γιατί να το ρισκάρει..;
Στο ψητό τώρα, φιλάκια κ χαδάκια στην αρχή στο υπέροχο σωματάκι της που 'ναι απαλό κ ευωδιαστό σαν μωρού.. Κι όταν την αγκαλιάζεις κ τη φιλάς νιώθεις σα να βρίσκεσαι μ' έναν άγγελο.. Μου έβαλε το προφυλακτικό με τα χέρια κ μου κανε μια αρκετά καλή πίπα, την οποία ευχαριστήθηκα αρκετά κ μετά της ζήτησα ν' ανέβει από πάνω για να τη χαζεύω κ να χαϊδεύω ταυτόχρονα το στήθος της..!
Κι ήταν πάρα πολλή καλή κ μου κανε παρα πολύ καλά κ βαθιά κουνήματα, όπως δε μου χουν ξανακάνει σε μπουρδέλο κ στούντιο..! Συνήθως οι περισότερες μου λένε ότι είναι μεγάλο το εργαλείο κ με το ζόρι ν' ανεβουν για λίγο κ με προσοχή να μην πονέσουν..
Δυστυχώς, όμως ο χρόνος πέρασε κι όντως είναι τυπική σ' αυτό κ στο δεκάλεπτο με δεκαπεντάλεπτο μου 'πε να τελειώνω.. Τη ρώτησα αν κάνει προγράμματα για περισσότερη ώρα κ μου 'πε ότι έχει φουλ πρόγραμμα για μια ώρα με 300 ευρώ κ μισή ώρα με 150.. Κ σκέφτομαι να την ξαναεπισκεφτώ για ν ατο δοκιμάσω σύντομα προτου σταματήσει..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Σπουδαίος
52
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού