Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Προς επιβεβαίωση των προηγουμένων κριτικών για τη Βίκυ, σας δηλώνω ότι έζησα κάτι ξεχωριστό ως περιποίηση. Επίσκεψη κατά τις 2μιση, όπου η πολύ καλή κυρία της υπηρεσίας μου παρουσίασε την Βίκυ. Η κοπέλα είναι 30άρα, στο 1.70 με αδύνατο σωματότυπο, μικρό βυζί με δυσανάλογα μεγάλες ρώγες, καστανό μακρύ καρέ μαλλί, χωρίς κάποια ξεχωριστή ομορφιά, μάλλον άσχημη θα την έλεγα. Η εμπειρία όμως λέει ότι όπου άσχημη έχει καλό service. Στο απλό πρόγραμμα των 50€ (δεν αναφέρθηκε 40/30άρι πρόγραμμα), η κοπέλα ήρθε με το λαδάκι και μου πρότεινε μασαζάκι για ξεκίνημα. Αφού με 'ισοπέδωσε' με το μασάζ άρχισε τα γλυψίματα και τα τριψίματα με τρόπο πραγματικά ξεχωριστό. Αυτό πρέπει να το έχει η κοπέλα τελικα πολύ καλά. Γυρνώντας μου πρότεινε το μουνάκι της για 69, που φυσικά το τίμησα. Η πίπα της δυνατή χωρίς χέρια, με ασκήσεις deep throat, πολύ σάλιο, επιμονή και διάρκεια. Στο σεξ με καλή συμμετοχή, σαν να επιδιώκει και αυτή να τελειώσει μαζί σου. Παρά το ότι προερχόμουν από 'άδειασμα' μόλις πριν μια ώρα, το τέλος ήρθε σύντομά αλλά πολύ όμορφα. Η όλη φάση συμπίπτει 95% στη κριτική του συναγωνιστή St. Theodore:
http://www.bourdela.com/stountio/athina/agiou-meletiou-37-studio-paradise/#jr_review_15160
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη κοπέλα, είναι προφανές ότι και στα άλλα προγράμματα θα έχει αντίστοιχες επιδόσεις. Η υπηρεσία πολύ καλή και ευγενική, για κάποιο λόγο όποτε τη συναντώ στο χώρο μπαίνω και περνάω πολύ κάλα. Άξιο 50άρι. Θα ξανατιμήσω τη Βίκυ και την υπηρεσία (άμα κάτσει )
http://www.bourdela.com/stountio/athina/agiou-meletiou-37-studio-paradise/#jr_review_15160
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη κοπέλα, είναι προφανές ότι και στα άλλα προγράμματα θα έχει αντίστοιχες επιδόσεις. Η υπηρεσία πολύ καλή και ευγενική, για κάποιο λόγο όποτε τη συναντώ στο χώρο μπαίνω και περνάω πολύ κάλα. Άξιο 50άρι. Θα ξανατιμήσω τη Βίκυ και την υπηρεσία (άμα κάτσει )
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού