Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348291
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Να' ναι καλα το google που ανακαλυψα το bourdela.com!Πολυ ωραιο site και με ακρως ενδιαφερουσα θεματολογια!Μολις ειδα οτι εχει και κριτικες σκεφτηκα γιατι να μην γραφω κι εγω τις περιπετειες μου με τις πουτανες?
Σημερα λοιπον κατα τις 20:00 πηγα στο Αριστοτελους 6, κοντα στη Συγγρου για να νιωσω ελαφρυτερος!Ειχε μια μουναρα!Πραγματικα γκομενα απο τις λιγες!Μαυρισμενη,ψηλη,με ωραια μαλλια,ωραια φατσα,ωραιο κωλο αλλα λιγο μικρα βυζακια.Η τσατσα ειπε οτι ειναι 50 για απλη επισκεψη και τα εδωσα.
Λοιπον η κοπελα ειναι μουναρα!Πραγματικα γκομεναρα!Αρχισε να με παιζει με κατι φιλια και κατι χαμουρεματα.Η πιπα της ετσι οπως με κοιτουσε με εστειλε!Την σταματησα γρηγορα ομως γιατι δεν θα αντεχα και ξεκινησαμε το σεξ.Πρωτα κανονικα.Ανοιγει τα υπεροχα μακρια ποδια της και αρχιζω εγω.Μετα ηρθε απο πανω μου και επιανα τα βυζακια της!!Πισωκολλητο για φιναλε και οντως ηταν για μεγαλο φιναλε!Μεγάλο χαμόγελο
Δεν ξερω αλλα τοσο καιρο που γυρναω στα στουντιο της περιοχης δεν ξαναειδα τετοια γυναικα!Να πω την αμαρτια μου ισως να την σωζει μονο και μονο η εμφανιση γιατι δεν ειναι και κατι το σουπερ κατα τα αλλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Καρμεν
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού