Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271912
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θεωρώ την Άννα μια από τις πιο όμορφες κοπέλες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα Αθηναϊκά studio. Νεαρη μελαχρινή με σπαστά μαλλιά λιγο πιο κάτω από τους ώμους. Νεανικό σφριγηλό φυσικό στήθος, ωραίο σώμα, περιφέρεια σε σωστές αναλογίες. Μεγάλα εκφραστικά μαύρα μάτια.
Όταν λοιπόν την συνάντησα στο τέλος μεγάλης τσάρκας, αποφάσισα να είναι αυτή η εκλεκτή της βραδιάς.
Τα δωμάτια στο Βρ. 60 μετά την πρόσφατη ανακαίνιση είναι εξαιρετικά. Με ντουζιέρα τελευταίας τεχνολογίας, νιπτήρας, καθαρή πετσέτα, ψευδοροφές, διακριτικός φωτισμός. Έκανα ένα ντους για να φρεσκαριστώ από τον ποδαρόδρομο, και περίμενα την κοπέλα μας, που ήταν απασχολημένη σε άλλο δωμάτιο.

Ιδιέταιρα φιλική κατά την είσοδο της, έκατσε επάνω μου και μιλήσαμε για αρκετή ώρα, μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία.
Μια διαδικασία που κυμάνθηκε σε πολύ gfe περιβάλλον, με σφικτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά. Ήταν από τις λίγες σχετικά φορές, που προτίμησα να ασχοληθώ εγώ περισσότερο μαζί της, όσον αφορά τον τομεα «προκαταρκτικά», παρά η κοπέλα μαζί μου.
Για αρκετή ώρα την έγλυφα στον λαιμό, τα αυτιά το στήθος, την κοιλιά τους μηρούς, τις γάμπες. Έδειχνε να της αρέσει, μιας και οι αντιδράσεις της ήταν πέρα για πέρα αληθοφανείς. Βογγητα, αναστεναγμοί, λογάκια, ναζιάρικες εκφράσεις του προσώπου της, μου έδιναν θάρρος για πιο έντονη συνέχεια.
Κάποια στιγμή πήρε τα ηνία αυτή και ξεκίνησε ένα αρκετα καλό στοματικό. Βαθύ, αισθησιακό, χωρίς χέρια, χτυπήματα στο πρόσωπο. Αυξομειώσεις του ρυθμού και η πλήρης ανόρθωση είχε επιτευχθεί. Μελανό σημείο ότι δεν ασχολήθηκε με τα @@κια.

Με πολύ καλή συμμετοχή και στο sex. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις εντός και εκτός κρεβατιού κάποιες από αυτές.Cow girl, στα όρθια, ιεραποστολικό, στα τέσσερα, στάση του λωτού.
Το τέλος ηλθε με εκ νέου στοματικό μετά από προτροπή μου, το οποίο δέχτηκε χωρίς κανένα προβλημα. Με προφύλαξη σαφώς.
Ξάπλωσε δίπλα μου και συνεχίσαμε την κουβέντα που είχαμε ξεκινήσει πριν την όλη φάση. Με φιλάκι με χαιρέτησε αφού με ευχαρίστησε ευγενικά.

Πέρασα πολύ ωραία με την Άννα. Μια πολύ όμορφη κοπέλα, πάντα για τα γούστα μου, με πολύ καλή τεχνική, υπομονετική και πρόσχαρη. Πολύ καλός συνδυασμός ομορφιάς και «καλού δωματίου».Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια