Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αν και ο φιλος μας papazol ειπε οτι η Λαουρα ξηγιετε ξεπετα, ειπα να την ξαναδοκιμασω αφου Σαββατο βραδυ, μιας και δεν υπηρχε τιποτα αξιολογο στα σπιτακια μας, αποφασισα να ξαναδωσω τον σπορο μου στην Λαουρα.
Αφου φορμαρισε το κωλαρακι της στο σαλονακι, συνηθες κολπακι για να σε καυλωσει να περασεις μεσα, και αφου ειχα σκοπο να μπω μεσα μπηκα αφου κεραστηκα πρωτα απο την τσατσα μια καραμελιτσα με γευση τσιπουρο.! Money Mouth
Η Λαουρα ηρθε κατευθειαν και οπως την περημενα ετσι στα ορθια αφου ψιλοεπεξα λιγακι με τα βυζακια της, λεγοντας μου, μονο να μην της τα δαγκωνω, χουφτα στο μουνι της ελευθερα το οποιο ηταν στεγνο αλλα ειχε καβατζα την σιλικονη μαζι της.! της λεω παρε μου μια πιπα στα ορθια...δεχτηκε και αφου περασε την καποτα και πηρε τον κατηφορο της πεταω και την φανταρικη ατακα πε και πε.!Μεγάλο χαμόγελο με κοιταξε με μια απορια και εγω κρατιομουνα με το ζορι να μην γελασω, πιπα δυνατη επιδηκνειοντας μου ολο το σκουλαρηκι στην γλωσσα της, το οποιο την προηγουμενη φορα δεν το ειχα προσεξει.! την σταματαω πηγαινουμε στο κρεβατι και καθομαι γονατιστος οπου με πειπωσε ακομα λιγο εκει και μετα εποιασε το σωληναρι και με πασαληψε, ξεκινημα ιεραποστολικα οπου πεχτηκε το πρωτο μισο, πηγαινοντας τα ποδια της μια πανω μια στα πλαγια, ποτε στους ομους μου που δεν με βολευε ομως, βγαζοντας αυτη μερικα καυλιαρικα βογγυτα με εφτιαχνε, αλαγη στα 4 οπου νωμιζε θα με ξεμπερδευε ετσι αλλα οχι ακομα, βαρεσα αρκετα και σε μια φαση πηγα να συκωσω το ενα ποδι της αλλα εφαγα ακυρο.!Λύπη λεγοντας μου οχι ετσι. Ψυθιριστα στο αυτι της της προτεινα να ανεβει απο πανω να με τελειωσει, μαλλον η μαγικη λεξη τελειωσει την επισε αμεσως! Ξαναπασαλημα με το σωληναρι και ανεβασμα σε καρεκλατο και αργοτερα κανονικα, απο επανω σαφως πολυ καλυτερη, το ξερει το παιχνιδι αυτο και ποιανοντας το προσκεφαλο απο το κρεβατι φερνοντας μου τα βυζακια της σε ακτινα γλυψειματος κατεθεσα χωρις αυτη να το καταλαβει. Κοντραρισμα την λεκανη της και χτυπησα λιγακι και εγω απο κατω ενω εκεινη αρχισε να μου βαζει χερι στα αρχιδια εκανα πως εχυνα.! Τελος ντυθηκε μου εσκασε και ενα φιλι στο μαγουλο αφου πρωτα εβαλε τα 20ποντα τακουνια της! ψιλωσε και αποχωρησε.
Η Λαουρα αυτην την στιγμη για μενα ειναι το καλυτερο βυζοπιπινι εμφανησιακα, αφρατο κοντοπουτανο πορνιδιο με επιδοσεις που δεν θα σε απογειωσουν, συμετοχη απο μερους της μηδενικη αλλα δεν λεει οχι, πιστευω την επομενη φορα να με θυματε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια