Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο ιδρυμα αυτο ειχα γνωρισει, με καλες εντυπωσεις, την Λαουρα και αυτην εψαχνα, αλλα μας προεκυψε η Βικυ.
Πολυ ομορφη κοπελα λοιπον, που οταν στο σαλονι ηρθε και καθησε στα ποδια μου, προτρεποντας με να την χαιδεψω, δεν υπηρχε κανενας απολυτος τροπος να αντισταθω. Οι -ασθενεις- μου αμυνες κατερευσαν αμαχητι, πληρωσα το παραβολο των 40 Ευρω, και περασα στο πεδιο της μαχης με πολλες προσδοκιες.
Οι πρωτες αναγνωριστικες επαφες, μολις μπηκε στο δωματιο, εγιναν στα ορθια, οπου δεχτηκε την επιθεση μου, χωρις καμια αντισταση απο μερους της. Ισα-ισα που ανελαβε και αυτη πρωτοβουλιες, παιζοντας με το οπλο μου, που ηταν ειδη οπλισμενο. Η συνεχεια στο κρεβατι προμηνυονταν εξαιρετικη, αλλα δεν επαληθευτηκε πληρως.
Με το που πεσαμε στο κρεβατι, αμεσως περασε το σκουφακι παιρνοντας μια θεση για πιπα, οπου δεν μπορουσα να φτασω τιποτα, οπως αναφερεται και σε προηγουμενη κριτικη. Η πιπα την ομως ηταν ανω του μετριου. Η συνεχεια δοθηκε μ΄αυτην απο πανω, οπου προσεφερε μια υπεροχη θεα του στηθους της, το οποιο επεξεργαστηκα δεοντως. Μετα την εβαλα στα τεσσερα οπου και παλι η θεα ηταν υπεροχη.
Η συμετοχη της σ΄ολη την διαδικασια ηταν απλως ικανοποιητικη, η συνενοηση γινοταν στην νοηματικη αφου δεν μιλαει καθολου Ελληνικα και ελαχιστα Αγγλικα. Η εμφανιση της ομως περνει σχεδον Αριστα!! Μαλλον θα ξαναδοκιμαστει για ελεγχο της προοδου της!
Ο χωρος πολυ καλος, η τσατσα προσπαθησε να μου φορτωσει πιο μεγαλο προγραμμα, και υποπτευομαι οτι δεν ανεφερε στην κοπελα οτι εδωσα 40 υποτιθεται για πιο πολυ χρονο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
hagem
Σεβαστός
65
Πόντοι:
1.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια