Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271912
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τέλος εβδομάδος και σκέφτηκα όπως την άρχισα να τη λήξω.

Από τα διάφορα που είδα στη Βριλησσού ξεχώρισα λόγω εμφάνισης τη Μαριάννα.Το στήθος της ήταν εμφανές κατά την παρουσίαση της στο σαλόνι και αυτό είναι που με κέντρισε.Έχει φοβερό στήθος με πολλή ωραία θηλή!

Η ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής μου εξήγησε το τιμοκατάλογο και επίσης με πληροφόρησε πως έχει αλλάξει διεύθυνση το στούντιο (της εξήγησα πως ήμουν κατά το παρελθόν τακτικός πελάτης).

Το δωμάτιο ήταν απίστευτο.Βέβαια δεν ήταν τόσο ευρύχωρο αλλά είχε όλες τις ανέσεις με μοντέρνα τηλεόραση,ντουζ,νιπτήρα.

Για να πειραματιστώ έδωσα το ανάλογο για μια απλή γνωριμία.Η Μαριάννα είναι από Ρωσία από όσο μου είπε.Δυστυχώς δεν μιλάει ελληνικά αλλά ούτε και καλά αγγλικά,οπότε δύσκολη η συνεννόηση αλλά όχι ανέφικτη.Τα προκαταρκτικά της αρκετά καλά αλλά μικρής διάρκειας.Κάποια φιλιά και χάδια ενώ η πεολειχία της ήταν ικανοποιητική σε συνδυασμό με ένα πέρασμα από τους όρχεις.Δεν είχε αντίρρηση να φιλώ το υπέροχο στήθος της κατά τη διάρκεια.Στο σεξ τα στησίματα της και η συμμετοχή της είναι πολ καλά!Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες για αλλαγές στάσεων και με δική της πρωτοβουλία η συνάντησή μας έλαβε τέλος με εκείνη από πάνω μου.

Επιτυχής η συνάντηση σε νέο χώρο με νέα κοπέλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού